Haderslev Kommune

Musikskoleelever spiller julen ind på Tørning Mølle

Del

Tirsdag den 15. december kl. 19 inviterer musikskolen til julekoncert på Tørning Mølle.

Endnu engang indbyder musikskolen til julekoncert på Tørning Mølle. Det sker den 15. december kl. 19 i de hyggelige omgivelser, hvor en del af musikskolens dygtige elever vil spille julen ind. Blandt indslagene kan man finde Talentliniens klassiske sammenspilshold, musikskolens Harmoniorkester i sammenarbejde med Haderslev Garden og TRIO JIM.

Repertoiret vil spænde vidt - fra klassiske klange til rytmiske grooves samt julens sange og salmer.

Publikum vil selvfølgelig få mulighed for at synge med og støtteforeningen står igen klar med lune æbleskiver m.m. Kom og vær med til en hyggelig og musikalsk aften.

Der er fri entréKontaktinformation:

Haderslev Musikskole

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum