Ishøj Kommune

Musikalsk eventyrfortælling med Ghita Nørby

Del

Onsdag den 7. november kl. 19.30 kan du opleve dansk teaters førstedame Ghita Nørby, den verdensberømte blokfløjte-virtuos Michala Petri og strengemesteren Lars Hannibal optræder med forestillingen Musik og Eventyr i Ishøj Kultur Café

Tag med på en forunderlig rejse gennem eventyrets verden i ti scenebilleder, hvor tekst og musik veksler i et smukt og harmonisk forløb.

Ishøj Kultur Café lægger den 7. november hus til forestillingen Musik og Eventyr, hvor den folkekære skuespiller Ghita Nørby sammen med de to dygtige musikere Michala Petri og Lars Hannibal sørger for en eventyrlig aften.

Nærvær, varme og spænding

Ghita Nørby behersker hele følelsesregistret og kan med sit nærvær, melodiske fraseringer af teksten og smukke udtale, skabe en stemning af varme og spænding. Formidlingen af fortællingen bærer præg af hendes store erfaring i livet såvel som på scenen.

Billetkøb

Køb din billet på ticketmaster.dk eller i Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28.
Billetterne koster 150 kr. i forsalg og 55 kr. for unge under 25.
Medlemmer af KulturCaféens Venner kan købe billet for 125 kr.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum