Musik og maratonløbere på Frederiksberg

Del

Den 13. maj løbes der Telenor CPH Marathon, og der er rig mulighed for at støtte løberne på Frederiksberg, hvor der også er masser af underholdning for tilskuerne.

Det er den 39. udgave af Copenhagen Marathon, som løbes i år, og løbet har igennem årene udviklet sig til en kæmpe folkefest. Gaderne fyldes af mere end 10.000 løbere, og langs ruten er der mere end 100.000 tilskuere, som skaber en sublim kulisse. Frederiksberg Allé er et højdepunkt for løberne, men der er gang i den andre steder på Frederiksberg, hvor der er masser af underholdning.

"Vi er rigtig glade for, at Frederiksberg er kommet med på ruten, og vi ved, at det betyder meget for løberne. Stemningen på Frederiksberg Allé er fantastisk, men der er også gang i den på eksempelvis Frederiksberg Rådhusplads, hvor START med Pede B i spidsen sørger for musik og underholdning, mens Telenor har en lille power zone foran Frederiksberg Centret," siger Dorte Vibjerg, der er direktør i Sparta Atletik & Motion. 

Opera på Runddelen

I det hele taget bliver der masser af musik for maratonløberne og tilskuerne på Frederiksberg. Traditionen tro så er der ved Frederiksberg Runddel, kort før løberne er halvvejs rundt på de 42,195 kilometer, Brass and Opera. Mens der under Bispeengbuen vil være gang i den, når tre lydcykler spiller op til fest.

Der kan ses en oversigt over ruten og de forskellige power zoner og underholdningssteder her

Sponsorer og partnere

Hovedsponsor: Telenor

Partnere: Frederiksberg Kommune, Københavns Kommune, Sport Event Denmark, WOCO og Dansk Atletik Forbund.

Sponsorer: Nike, BMW og High5

Mediepartner: Politiken

Produkt- og servicepartnere: Erdinger Alkoholfrei, Ultimate Sport Service, BitLizard Software og Fødevarebanken.

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Motion arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Telenor Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Motion kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

CPH HALF en folkefest med historisk hurtige tider16.9.2018 15:06pressemeddelelse

Der var lagt op til et brag af en søndag, da løbere i København stillede til start ved CPH Half. I Berlin var verdensrekorden på den dobbelte distance netop blevet slået samme dag, og ruten i København er notorisk hurtig. Ved CPH Half bet blev til europæisk rekord for kvinderne til Sifan Hassan i tiden 1:05,15, mens Daniel Kipchumba vandt for herrerne i tiden 59.06. Ikke færre end otte mænd kom under en time på de 21,1 km

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum