Næstved Bibliotek og Borgerservice

Musik og litteratur: Nick Cave

Del

Tirsdag d. 10. november kl. 19 kobler bibliotekets ”pladevenner” musikken med litteraturen med udgangspunkt i bogen Nick Cave: En biografi. Og deltagerne spiller engelsksprogede plader fra 80'erne og 90'erne for hinanden.

Siden efteråret 2017 har en gruppe musikinteresserede mødtes jævnligt på Næstved Bibliotek for at spille deres gamle plader og tale om dem. Sidst mødtes bibliotekets ”pladevenner” i anledning af Spil Dansk Ugen, hvor de spillede nordiske viser for hinanden. 

Denne gang vender vi tilbage til sammenkoblingen mellem en musikbiografi og at spille musik ud fra den biografi.

Nick Cave: En biografi

Vi lægger ud med et kort oplæg ved bibliotekar Thomas Damholt om Per Reinholdt Nielsen gode biografi om den australske alternative sanger, komponist og musiker Nick Cave. Nick Cave har haft en lang og særlig karriere og boet så forskellige steder som Berlin, Saó Paulo og nu Brighton og han er ikke er mere alternativ end at han her sent i karrieren fylder Royal Arena, når han besøger Danmark. 

Denne aften skal deltagerne efter oplægget spille og lytte til engelsksproget musik fra 80’erne og 90’erne. Vi er i området ved Lille Scene, hvor bibliotekets musiksamling står. Så mangler du noget musik, kan du måske finde det her. 
Kom til en hyggelig aften, hvor vi hører om en musikbiografi og lægger skiver, der hænger sammen med stilen og perioden, på pladespilleren. Arrangementet for bibliotekets ”pladevenner” er også åbent for nye deltagere. 

Vi overholder naturligvis de gældende coronarestriktioner og holder afstand. 

Tid og sted: 
Tirsdag d. 10. november kl. 19-ca.21
Næstved Bibliotek

Pris og tilmelding:
Gratis, men der betales 20 kr. for kaffe/te og kage.
Tilmelding til: visje@naestved.dk    

Kontakter

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum