Næstved Bibliotek og Borgerservice

Musik og litteratur: Chrissie Hynde

Del

Bibliotekets LP-lytteklub kobler onsdag den 29. januar kl. 19 musikken med litteraturen i form af oplæg om musikeren Chrissie Hynde's selvbiografi "Vild: Mit liv". Tag plader med, der knytter sig til temaet, der er engelssproget 80'er musik.

Siden efteråret 2017 har en gruppe musikinteresserede mødtes jævnligt på Næstved Bibliotek for at spille deres gamle plader og tale om dem.

- I gruppen har vi løbende talt om, at der er mange musikere, som skriver om deres liv og musikalske karriere. Ligeledes er der flere forfattere, som omtaler musik i deres bøger. I det nye tiltag, Musik og litteratur, kobler vi musikken med litteraturen, fortæller bibliotekar Thomas Damholt fra Næstved Bibliotek, som sammen med kollegaen Vibeke Sølling står bag tiltaget med at finde de gamle plader frem.

Vild: mit liv

Denne aften lægger vi ud med et kort oplæg om rockmusikeren Chrissie Hyndes bog: Vild: mit liv (2017) og spiller et par musikeksempler fra hendes karriere i bandet The Pretenders, som hun har været frontkvinde for siden 1978. Derfor skal deltagerne spille og lytte til engelsksproget musik fra slutningen af 1970’erne og 1980’erne.

Vi er i området ved Lille Scene, hvor bibliotekets musiksamling står. Så mangler du noget musik, kan du måske finde det her.

Kom til en hyggelig aften, hvor vi hører om en musikbiografi og lægger skiver, der hænger sammen med tidsperioden, på pladespilleren. Arrangementet for bibliotekets LP-lytteklub er også åbent for nye deltagere.

Praktisk info

Gratis, men der betales 20 kr. for kaffe/te og kage.
Tilmelding til: visje@naestved.dk
Og husk: Plader

Kontakter

Vibeke Sølling, bibliotekar og kulturformidler, Næstved Bibliotek, visje@naestved.dk, 55884123

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55884000http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum