Haderslev Kommune

Musik- og sangtalenterne i Haderslev styrkes

Del

Efter sommerferien bliver der oprettet et særligt spor for dygtige musik- og sangtalenter i Haderslev Kommune. Der er informationsmøde om det nye spor den 30. marts på Sønder Otting Skole.

I Haderslev Musikskole og på Haderslev Sangakademi spirer talenterne. Det i sådan en grad, at Haderslev Kommune har besluttet at oprette et spor for sang- og musiktalenter. Sporet kommer til at køre parallelt med kommunens idrætsklasser på Sønder Otting Skole.

Udvalget for Kultur og Fritid og Udvalget for Børn og Familie i Haderslev Kommune har godkendt, at sang- og musiktalenterne kan starte fra det kommende skoleår. Dog mangler der stadig en officiel godkendelse fra Undervisningsministeriet.

Satsningen på sang og musiktalenterne skal ses i sammenhæng med det store arbejde, der bliver gjort i både kommune og sangakademi for at fremme det musikalske talent i Haderslev Kommune.

Talenterne i musik inviteres - sammen med deres forældre - til informationsmøde på Sønder Otting Skole, den 30. marts klokken 19.00. Tidligere har den 9. marts været nævnt som en dato for informationsmødet, men det er altså først den 30. marts, at interesserede kan høre mere om sang- og musiksporet.

For at blive optaget skal man dog først bestå en optagelsesprøve. Optagelsesprøverne er den 21. april 2017 og kommer til at foregå i Musik- og Kulturhuset på Vestergade i Vojens.

Talentklasserne i musik er for unge talenter, som skal i 7. 8. eller 9. klasse og som ønsker at prøve deres talent af i de bedste omgivelser i og omkring folkeskolen og musikskolen/sangakademiet.

Læs mere om talentklasserne her: www.haderslevmusikskole.dk/talentklasser/

Kontakter

Musikskolechef, Jesper Ry, telefon: 74 34 78 54, jery@haderslev.dk

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum