Varde Kommune

Musicaltalenter kan udleve drømmen i Vestjylland

Del

MusicalTalentSkolen Varde er et nyt tilbud for målrettet unge musicaltalenter, og på mandag kan håbefulde unge komme til optagelsesprøve på skolen.

Unge helt ned til 13 år får nu mulighed for at styrke chancerne for optagelse på en videregående kunstnerisk uddannelse som Den Danske Scenekunstskole - Musicalakademiet og landets andre professionelle uddannelser inden for scenekunst.

Mandag er der optagelsesprøve hos MusicalTalentSkolen Varde for unge musicaltalenter, der drømmer om at gøre sang, musik og drama til en fuldtidsbeskæftigelse. Til prøven skal ansøgerne synge en valgfri sang og udføre en monolog foran et dommerpanel, ligesom deres danseevner vil blive testet.

Slipper man igennem nåleøjet, venter 26 uger med fire timers ugentlig undervisning efterfulgt af fire intensive uger med 30 timers undervisning på skolen i Varde. Klimakset er en forestilling opført af skolens elever i april 2021. 

CITAT
Liv Stevns, kunstnerisk leder af MusicalTalentSkolen Varde:

”Vi vil på skolen ruste ambitiøse unge mennesker til en karriere i musicalens verden. Vi har fået henvendelser fra unge i Aarhus, Odense og Vejle, hvilket vidner om, at der efterspørgsel på sådan et tilbud til vores yngste talenter i hele Danmark.”

FAKTA

  • Optagelsesprøven finder sted på Vestervold 11, 6800 Varde klokken 17:30-20:00 mandag den 17. august. Interesserede skal kontakte Liv Stevns på liv@musicaltalentskolen.dk.
  • MusicalTalentSkolen Varde har tilknyttet professionelle undervisere og musicalperformere med tilknytning til bl.a. Den Danske Scenekunstskole - Musicalakademiet i Fredericia.
  • MusicalTalentSkolen er en selvejende institution med hjemsted i Varde og etableret i et samarbejde mellem Varde kommune, Teaterforeningen 7-kanten og Dance Company Twenty.  

Kontakter

Billeder

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Om Varde Kommune:
- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- En del af Destination Vesterhavet.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

Varde Kommune indgiver politianmeldelse i sagen om Skovlund/Ansager Hallen20.1.2021 18:11:28 CETPressemeddelelse

Den 7. januar behandlede Udvalget for Kultur og Fritid i Varde Kommune sagen om uretmæssig udbetaling af lokaletilskud til Skovlund/Ansager Hallen og besluttede da en række tiltag, der skulle stramme op og sikre en tillid i det fortsatte samarbejde med hallerne. Udvalget har dog lyttet til den kritik, der har været efterfølgende og finder derfor, der er et behov for at afklare spørgsmålet om muligheden for domsfældelse i sagen om uretmæssig udbetaling af lokaletilskud til Skovlund/Ansager Hallen. Derfor har Udvalget for Kultur og Fritid i Varde Kommune besluttet, at der skal indgives poltianmeldelse i sagen om Skovlund/Ansager Hallen. Udvalget har på den baggrund bedt forvaltningen om at indgive politianmeldelse i sagen. Dokumenter i sagen kan findes under dagsordenpunkt 501 fra udvalgets møde den 7. januar 2021.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum