Luger

Multi-instrumentalist og singer-songwriter, Rhys Lewis, gæster Hotel Cecil 15. februar 2023

Del

Den britiske musiker, Rhys Lewis, er lige nu aktuel med sin nye single "Midnight", som er den fjerde single i rækken fra hans kommende andet album.

Rhys Lewis voksede op i Oxfordshire. Han begyndte sin musikalske karriere ved at optræde i et coverband med sin tvillingebror og sin bedste ven. Som 19-årig flyttede Lewis til London for at gå på London Center of Contemporary Music (Nu: London College of Creative Media). Ved siden af sit studie, arbejdede han på at forfine sine produktionsteknikker. Det gjorde han i sit soveværelse, som han omarrangerede til et "gør-det-selv-studio". 

Efter at have boet i London i ti år besluttede Lewis sig for at tage ud og rejse rundt i landet i sin campingvogn. Hans største motivation har været at finde inspiration til sin sangskrivning i et andet miljø end det han har været vant til. Det er blandt andet sådan singlen ''Alone'' blev skrevet. Jo mere han rejste rundt, desto mere vidste Lewis, at han ikke ønskede at vende tilbage til London. Da tiden kom, valgte Lewis og hans producer Aidan Glover at holde momentum i gang ved at blive ved med at rejse og skrive musik: “It was such a different environment, it immediately put us both in a completely different headspace. There are songs we formed out there that have become the backbone of the record” – udtaler han.

Vi kan til februar se frem til at opleve den passionerede Rhys Lewis på Hotel Cecil når hans evige rejse bringer ham til Danmark.

Billetpriser: 160 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag d. 4. november kl. 11.00 via luger.dk

 

Kontakter

Billeder

Links

Information om Luger

Luger
Luger
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

https://luger.dk/

Luger er et af Skandinaviens førende booking, koncert- og festivalarrangører. Vi arrangerer koncerter med både lokale og internationale artister i hele Europa, samt en række festivaler i Sverige.

Følg pressemeddelelser fra Luger

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Luger

HUGORM annoncerer ekstra koncert i Store VEGA d. 28. december. Koncerten bliver bandets sidste på den næsten udsolgte efterårstour 2022.7.11.2022 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Den 14. oktober udkom HUGORMs andet studiealbum "TRO, HUG & KÆRLIGHED’’ og i den forbindelse er bandet i gang med deres hidtil største DK-tour. På touren har publikum muligheden for at opleve mange af de nye sange live for første gang. HUGORMs ’TRO, HUG & KÆRLIGHED’ efterårstour 2022 er allerede skudt godt i gang, og de fleste spillesteder har enten meldt ’’udsolgt’’ eller ’’få billetter’’. På denne baggrund annoncerer bandet ekstra koncert i Store VEGA d. 28. december.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum