Region Hovedstaden

Mr. Diabetes takker af

Del

Efter seks år som øverste chef for Steno Diabetes Center Copenhagen har Allan Flyvbjerg valgt at opsige sin stilling som centerdirektør for at gå på pension.

Den 63-årige Allan Flyvbjerg har meddelt Region Hovedstaden, at han stopper som centerdirektør med udgangen af september i år.

”Det har været seks spændende år, hvor min første opgave var at lede den proces, der skulle bringe det tidligere privatejede Steno Diabetes Center godt og sikkert ind i Region Hovedstaden. Den opgave er tilendebragt og løbende målinger viser, at de personer med diabetes, der behandles på hospitalet, er blandt regionens mest tilfredse. Det samme gælder de ansatte,” siger Allan Flyvbjerg, der har dedikeret det meste af sit arbejdsliv til diabetes.

Før jobbet som centerdirektør ved Steno Diabetes Center Copenhagen og klinisk professor ved Københavns Universitet var Allan Flyvbjerg dekan ved Aarhus Universitet igennem seks år, og før da formand for Diabetesforeningen i 11 år, og i samme periode overlæge ved Aarhus Universitetshospital og diabetesprofessor ved Aarhus Universitet.

”Rent ud sagt – jeg glæder mig”

”Nu er tiden kommet til, at jeg vil have meget mere tid med min familie og til mine mange fritidsinteresser. Jeg vil også fortsætte med noget bestyrelsesarbejde, men jeg vil rent ud sagt glæde mig til at have rigtig god tid til mine personlige nøgleinteresser,” siger Allan Flyvbjerg.

Koncerndirektør i Region Hovedstaden og bestyrelsesformand for Steno Diabetes Center Copenhagen Dorthe Crüger understreger, at den afgående direktør altid har haft et ufravigeligt fokus på at forbedre livskvaliteten og livslængden for personer med diabetes.

”Det fokus har også gennemsyret Allans arbejde på Steno Diabetes Center Copenhagen. Han har desuden sin del af æren for, at Steno Diabetes Center Copenhagen’s nye hospitalsbyggeri i Herlev har holdt tidsplan, budget og den høje kvalitet,” siger Dorthe Crüger, der tilføjer, at han har bidraget stærkt til, at Steno Diabetes Center Copenhagen er kendt nationalt og internationalt for sit banebrydende arbejde med værdibaseret sundhed.

På vegne af Region Hovedstaden vil hun gerne sige ham en stor tak for indsatsen – og held og lykke med alle de kommende planer.

Allan Flyvbjerg har valgt at opsige sin stilling godt tre måneder, før han stopper, for at give regionen god tid til at finde en ny leder for hospitalet.

Stillingen som centerdirektør på Steno Diabetes Center Copenhagen bliver slået op snarest muligt.

 

Kontakt:

  • Allan Flyvbjerg, centerdirektør ved Steno Diabetes Center Copenhagen: 5177 9548
  • Dorthe Crüger, lægefaglig koncerndirektør i Region Hovedstaden via Region Hovedstadens presse på presse@regionh.dk eller 7020 9588

Billeder

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum