Frederikshavn Kommune

Mover ansat i Frederikshavn Kommune

Del

Arbejdskraften får en hjælpende hånd til at finde vej til virksomhederne i Frederikshavn Kommune

Center for Arbejdsmarked har ansat Kåre Holdt Madsen som ny tiltrækningskoordinator, kaldet Mover. Moveren skal intensivere indsatsen med tiltrækning til og bosætning i Frederikshavn Kommune. Kåre Holdt Madsen har været ansat i Jobcenters Virksomhedsservice siden 2013, hvor hans arbejdsopgaver har givet ham stor erfaring med rekruttering af arbejdskraft, primært til den tekniske og maritime branche.

Moveren skal skabe opmærksomhed om muligheden for en karriere på Toppen af Danmark og være bindeled mellem virksomheder og ansøgere. Derudover skal moveren bidrage med hjælp til fx tilflytning, partnerjob og andre eventuelle udfordringer i forbindelse med flytning og netværk i Frederikshavn Kommune.

”Moveren kan fx identificere, hvor der er mangel på arbejdskraft og så sætte ind og skabe såkaldt håndholdte løsninger. Moveren skal bygge bro mellem på den ene side virksomhederne og deres ledige job og på den anden side til interesserede ansøgere. Moveren kan hjælpe med at skabe kontakt til målgrupper, såsom højtuddannede, og åbne deres øjne for potentialet for karriere og det gode liv i Frederikshavn Kommune. Med Kåre Holdt Madsen har de opgaver fået den bedste tovholder, og vi ser frem til at komme i gang,” siger Flemming Søborg, chef, Center for Arbejdsmarked, Frederikshavn Kommune.

Baggrunden for ansættelsen af en Mover er, at virksomhederne i Frederikshavn Kommune mangler kvalificeret arbejdskraft. Flere virksomheder oplever allerede i dag problemer med at rekruttere og fastholde bestemte faggrupper. Det vil over de kommende år blive forstærket yderligere, idet Frederikshavn Kommune har flere havneudvidelser undervejs, og af at en stor gruppe borgere forlader arbejdsmarkedet.
Byrådet har med budgettet for 2017 besluttet, at det er Frederikshavn Kommunes ambition, at ”Vi byder velkommen”. Velkomststrategien har fokus på tilflytning af borgere i den arbejdsdygtige alder med kompetencer, der efterspørges i det lokale erhvervsliv.

Kåre Holdt Madsen tiltræder sit nye job den 1.juni 2017, samme dag som Frederikshavn Kommune søsætter en kampagne for tiltrækning af højtuddannet arbejdskraft.

For yderligere oplysninger kontakt:

Flemming Søborg, Centerchef, Arbejdsmarked, Frederikshavn Kommune, +45 9845 5750

Information om Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn

98 45 50 00http://frederikshavn.dk/

Følg pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum