Vejdirektoratet

Motorvejsbro vest for Vallensbæk bliver isoleret mod fugt

Del

Vejdirektoratet påbegynder snart et længerevarende reparationsarbejde på broen, der fører Holbækmotorvejen over motorring O4 vest for Vallensbæk ved København. Arbejdet går i gang i begyndelsen af april og varer frem til midten af oktober 2022.

Vejdirektoratet renoverer broen, der fører Holbækmotorvejen over motorring O4. Foto: Vejdirektoratet.
Vejdirektoratet renoverer broen, der fører Holbækmotorvejen over motorring O4. Foto: Vejdirektoratet.

Motorvejsbroen, der fører Holbækmotorvejen over motorring O4 vest for Vallensbæk lidt uden for København, bliver renoveret i begyndelsen af april måned. Det sker for at forlænge broens levetid og sikre, at trafikanterne får en bedre og mere sikker køreoplevelse.

Broens fugtisolering beskytter ikke længere brokonstruktionen tilstrækkeligt, og derfor vil Vejdirektoratet nu udskifte isoleringen. Samtidig bliver broen forsynet med nye kantbjælker og nyt autoværn, og betonkonstruktionerne vil blive set efter i sømmene.

Sådan foregår arbejdet

På broens overførte vej, Holbækmotorvejen, vil arbejdet blive delt op i tre etaper, hvor trafikken bliver skubbet ud til siderne af broen i to af etaperne og bliver ledt ind på midten af broen i én af etaperne.

Der vil gennem hele perioden være to farbare spor hen over broen, som der er i dag. Sporene bliver dog smallere, og der vil være en hastighedsbegrænsning på 80 km/t. Arbejdet vil primært foregå i dagtimerne.

På Motorring O4, der løber under broen, vil enkelte spor blive afspærret af kortere varighed igennem perioden.

Broarbejder er altid meget afhængige af vejret, og derfor kan der være dage, hvor der ikke foregår synlige arbejder bag trafikafspærringerne.

Information til trafikanterne

Sikkerheden skal være i top for både vejarbejdere og trafikanter. Derfor bliver hastigheden sat ned omkring vores arbejder, og Vejdirektoratet beder desuden trafikanterne om at tage hensyn og køre forsigtigt.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vejdirektoratet renoverer broen, der fører Holbækmotorvejen over motorring O4. Foto: Vejdirektoratet.
Vejdirektoratet renoverer broen, der fører Holbækmotorvejen over motorring O4. Foto: Vejdirektoratet.
Download

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Information om vejarbejder

Når Vejdirektoratet bygger og vedligeholder statsvejene, tilstræber vi, at det generer mindst muligt. Vi opdaterer løbende oversigten over de vejarbejder, der er igang rundt omkring i landet.

Se listen over vejarbejder på www.vejdirektoratet.dk/vejarbejder

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum