LEGOLAND Billund

Motor Mille, Hr. Skæg og top tre fra børnenes MGP kommer til LEGO® VIDIYO™ musikfestival i LEGOLAND®

Del

Fra den 27. – 29. august kan gæsterne i LEGOLAND® opleve Motor Mille, Hr. Skæg eller vinderne fra børnenes MGP til LEGO® VIDIYO™ musikfestival.

Det bliver tre ellevilde dage, når LEGOLAND® fredag den 27. august og hele weekenden i uge 34 slår dørene op til LEGO® VIDIYOTM musikfestival. Udover festivalen med DJ L.L.A.M.A fra LEGO® VIDIYOTM universet kigger velkendte kunstnere fra DR Ramasjang og børnenes MGP 2021 også forbi LEGOLAND.

- Vi glæder os helt vildt til tre dage fyldt med underholdning og god musik her i LEGOLAND. Det bliver fantastisk at opleve stemningen til festivalen og ikke mindst se genkendelsesglæden lyse ud af vores mindste gæster, når kunstnerne fra DR Ramasjang og MGP går på scenen, siger Christina Østergaard Hansen, som er eventansvarlig i LEGOLAND.

MGP vindere og DR Ramasjang stjerner kommer til LEGOLAND®

Allerede fredag den 27. august, kan gæsterne i LEGOLAND se frem til en unik oplevelse med finalisterne fra MGP, når Emilie, Tinke & The Winkies og Super Brothers, som vandt henholdsvis første-, anden- og tredjepladsen til børnenes MGP 2021, kigger forbi og fyrer op for musikken.

Lørdag den 28. august har gæsterne mulighed for at opleve Hr. Skæg, der er kendt for sin altid begejstrede nysgerrighed og galopperende fantasi. Hr. Skæg underholder og synger om både matematik og sprog, så børn i alle aldre kan synge og danse med.

Sejeste Motor Mille danser ind på eventscenen i LEGOLAND søndag den 29. august. Her kan både børn og voksne se frem til et show med fyld med dans, musik, sjov og ballade.  

- Det er så fedt, at vi kan præsentere vores gæster for et brag af et show med MGP-vinderne, Hr. Skæg og Motor Mille. Jeg er sikker på, at de sammen med LEGO VIDIYO musikfestival og DJ L.L.A.M.A kan gøre dagene helt fantastiske for vores gæster, fortæller Christina Østergaard Hansen.

Udover underholdningen fra MGP deltagerne, Hr. Skæg og Motor Mille, vil der to gange hver dag være show med DJ L.L.A.M.A på scenen. Desuden kan gæsterne også deltage i forskellige LEGO VIDIYO danseaktiviteter og konkurrencer på eventområdet.

Husk coronapas

Alle gæster fra 16 år skal huske et gyldigt coronapas, som skal vises for at få adgang til eventområdet. Der er plads til 2.500 gæster i området, og der er adgang efter først til mølle princippet.

Se programmet for LEGO® VIDIYOTM musikfest på www.legoland.dk

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt pressechef Kasper Tangsig på Presse@LEGOLAND.dk eller Telefon: 2030 8184

Billeder

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum