DGI-byen

Motion, læring og hygge for børn i efterårsferien

Del

Er dit barn mellem 9 - 12 år og savner fysiske udfordringer i hverdagen? Synes du de sidder for meget derhjemme med deres iPad, foran computerskærmen eller spilder tiden med at se fjernsyn? Så lad dem give den max gas i to dage, hvor I som forældre blot skal nyde, at dit barn får masser af motion og indgår i et fællesskab med en masse andre børn.

Bootcamp for børn i efterårsferien i DGI-byen

HVORNÅR:      15. – 16. oktober 2018 (Kl. 9.00 – 15.00 begge dage)

HVEM:              DGI-byen

HVAD:              Motion, læring og hygge for børn

FØLG MED:     Bootcamp for børn i efterårsferien i DGI-byen

Tag børnene med til to dage fyldt med aktiviteter, leg, læring og med fuld forplejning under hele forløbet. Vores dygtige instruktør, Jimmy Jepsen Bæk, lover, der kommer sved på panden og masser af udfordringer lavet specielt til børn.

Boksning
Børnene kastes ud i vaskeægte boksning, når vi introducerer dem for sandsække, boksehandsker og sjippetove. Jimmy sætter tempoet, når rockmusikken brager og børnene får lov at lege "Rocky".

Svømning
Vi skal selvfølgelig en tur i Vandkulturhuset, hvor vi giver os i kast med udspring, bjærgningsøvelser, dykning og masser af udfordrende vandlege.

Obstacle Course Racing (Forhindringsløb)
Vi konstruerer DGI-byens største forhindringsbane - bygget specielt til børn. 

Her får børnene en introduktion i hvilke metoder, der virker bedst, når man skal igennem, over eller under forhindringsbanens mange ansigter. Børnene får også selv lov til at finde en løsning på, hvordan de kan overvinde selv den sværeste udfordring.

Førstehjælp
Hvis uheldet er ude, så er det godt at kunne hjælpe. Derfor skal børnene lære helt basale ting om førstehjælp, så som brug af hjertestarter, alarmering, HLR (Hjerte-Lunge-Redning) og det at forblive rolig, når det virkelig brænder på.

Forplejning
Fælles morgenmad begge dage, frokost, frugt og kage. Det er nemlig vigtigt, at blodsukkeret holdes ved lige i de aktive timer.

"Min datter deltog i påsken på jeres bootcamp og var rigtig glad for det - hun synes både det var sjovt og udfordrende. Hun er i rigtig god form, men kom alligevel godt brugt hjem efter begge dage - dejligt.

Som forældre var det også dejlig at se, at der var styr på det hele - god forplejning til morgen, frokost og mellem aktiviteterne, så børnene havde kræfter til hele dagen.

Så 1000 tak for en rigtig god bootcamp - håber du vil lade roserne gå videre til Karin og Jimmy. Og håber naturligvis I laver noget lignende igen."

– Far til tidligere deltager.

Vores instruktør, Jimmy Jepsen Bæk, er certificeret personlig træner i European Register of Exercise Professionals (europe active), han er desuden certificeret instruktør i mountainbike, svømning, parkour og crossfit fra Paul Petersens Idrætsinstitut.

Alle deltagere får et diplom på at have gennemført de to dages bootcamp.

Bootcamp for børn i efterårsferien henvender sig til både piger og drenge i alderen 9 - 12 år.

Krav: Skal ikke være bange for vand, da vi skal dykke og lave udspring.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om DGI-byen

DGI-byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgi-byen.dk

Erhverv, sport og kultur.

Følg pressemeddelelser fra DGI-byen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI-byen

Et aktivt foreningsliv for alle22.10.2018 14:48:52 CESTPressemeddelelse

Der er sket meget med foreningslivet, siden den første idrætsforening (Dansk Idrætsforbund) blev skabt tilbage i 1896 som en paraplyforening, der kunne hjælpe og repræsentere de mindre lokalforeninger. ’Foreningernes Dag’ i DGI-byen er skabt for, at hjælpe de mange forskellige foreninger vi huser med at formidle deres budskab og at skabe en hyggelig dag for dem, der allerede er i foreninger og dem, der måske får lyst til at prøve det.

Danmarks største HR messe i Øksnehallen - Træfpunkt HR 201826.9.2018 13:56:26 CESTPressemeddelelse

Med hovedtalere som Louise Opprud Jakobsen, Future of Work Specialist, DareDisrupt, Bastian Overgaard, ekspert i stilhed, Astrid Haug, digital rådgiver, Rasmus Hougaard, forfatter, grundlægger og CEO, Potential Project, Anne Sofie Espersen, skuespiller og forfatter Claus Skytte, m.fl. til årets HR-messe er der lagt op til et tætpakket fagligt program, hvor besøgende kan høste erfaringerne fra nogle af de bedste praktikere og teoretikere i Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum