Sydbank A/SSydbank A/S

Moody's: Sydbank er en stærk bank

Del

Der er gode nyheder om Sydbank fra det amerikanske kreditratingbureau Moody’s.

For Moody’s har opgraderet deres rating, altså deres syn på Sydbanks lange funding, fra A2 til A1. Og de har opgraderet Sydbanks indlånsrating fra A2 til A1.

- Det er vi naturligvis rigtig godt tilfredse med. Det falder i god tråd med Sydbanks nye strategi En stærkere bank, siger bankdirektør med ansvar for Kredit og Compliance, Bjarne Larsen.

Bankdirektør i Sydbank, Bjarne Larsen

Baggrunden for den forbedrede rating er den øgede kapital, der er tilført Sydbank via de to NPS-udstedelser, banken gennemførte i september 2018 og februar 2019.

Al anden efterstillet gæld er så at sige blevet mere sikker efter de to udstedelser.

Hvad betyder det?

Selve ratingen er et udtryk for, at Moody’s, der er blandt verdens største kreditratingbureauer, vurderer, at Sydbanks finansielle forhold er styrket yderligere, siden sidst de vurderede Sydbank.

- Det er en blåstempling af Sydbanks stærke kapitalsituation. Og et velkomment skulderklap af den indsats, vi leverer i banken, lyder det fra Bjarne Larsen.

Moody's rating af Sydbank 2019:
Senior unsecured rating A1
Long term deposit rating A1

Nøgleord

Kontakter

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - en stærkere bank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Administrerende direktør går på pension26.6.2020 09:10:43 CESTPressemeddelelse

Efter 16 år på posten som direktør for forvaltningsselskabet bag en af Danmarks største investeringsforeninger, går Eskild Bak Kristensen den 3. juli på pension. Eskild har stået i spidsen for Syd Fund Management A/S, der er forvaltningsselskabet bag Investeringsforeningen Sydinvest og flere andre foreninger, der har over 70.000 investorer og ca. 50 milliarder kroner under forvaltning. Eskild bliver efterfulgt på posten af Steffen Ussing, der har en lang karriere på investeringsområdet bag sig. Steffen Ussing kommer fra en stilling som investeringsdirektør i Sydbank, og har arbejdet med investering professionelt i 25 år. Som følge af Covid-19 bliver der ikke holdt reception for Eskild Bak Kristensen, men Syd Fund Management A/S vil gerne takke Eskild for hans store arbejde gennem årene.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum