Monsido

Monsido offentliggør fusion med ArchiveSocial

Del

Danske Monsido fusionerer med amerikanske ArchiveSocial og bevæger sig sammen ind på sociale medier. Tilsammen skaber det en stærk pakkeløsning, som ikke er set før.

Monsido, en af de førende leverandører af digitale governance-løsninger, har i dag offentliggjort, at virksomheden er fusioneret med amerikanske ArchiveSocial, der specialiserer sig i at arkivere virksomheder og offentlige institutioners indhold fra sociale medier.

Fusionen kommer i kølvandet på gennemførelsen af ArchiveSocials opkøb af NextRequest, der forenkler måden, som myndigheder håndterer og reducerer risici forbundet med anmodninger om aktindsigt i offentlige dokumenter.

Når virksomheder skal drive en succesfuld digital tilstedeværelse, er en stadig større del af arbejdet også forbundet med stigende krav og procedurer. Det gælder eksempelvis komplekse love og regler for offentlige dokumenter og dataopbevaring, tilgængelighedsstandarder og databeskyttelse. Sammen bliver produkterne fra Monsido, ArchiveSocial og NextRequest en unik trio, der tilbyder en fælles løsning på tværs af hele virksomhedens online tilstedeværelse.

Jannik Grøntved, CEO og medstifter af Monsido, forklarer:

“Hjemmesiden er en vigtig del af virksomhedens digitale strategi, men de sociale medier er i større grad en supplerende platform, som kan bruges til at nå endnu længere ud. ”

Den kombinerede platform vil fjerne eksisterende forhindringer for overholdelse af regler for digitale platforme og med den nye virksomheds omfattende løsninger gør det muligt at fokusere på at hjælpe virksomheder med at kommunikere sikkert, åbent og effektivt. 

“Vores fælles mål er at styrke tilliden til digital kommunikation, og vi er utroligt begejstrede for de muligheder, der ligger fusionen,” fortæller Ray Carey, CEO for ArchiveSocial og fortsætter:

“I det sidste halvandet år er vi for alvor blevet opmærksomme på vigtigheden af digital kommunikation og digitale erfaringer. Takket være vores supplerende løsninger og kombinerede styrker fra branchen kan vi drive udviklingen i markedet med en skræddersyet platform, der transformerer måden, virksomheder interagerer med deres brugere på.”

Den nyetablerede virksomhed vækster og ansætter både internt og eksternt på virksomhedens kontorer i USA, Storbritannien, Australien og Danmark. Finansielle data om transaktionen vil ikke blive offentliggjort. 

Kontakter

Billeder

Information om Monsido

Monsido
Borupvang 3
2750 Ballerup

http://www.monsido.com

Monsido, som blev etableret i 2014 i Danmark, er en hurtigtvoksende softwarevirksomhed, som scanner websites og bidrager til at forbedre brugeroplevelsen. Vores tidsbesparende revisionsværktøj giver nøjagtige og nyttige oplysninger, som hjælper virksomheder med effektivt at identificere problemer med tilgængelighed og kvalitetssikring. På den måde kan de optimere deres digitale tilstedeværelse og overholde lovmæssige krav. Monsido har kontorer i USA, Storbritannien, Australien og Danmark. Find flere oplysninger på monsido.com.

Om ArchiveSocial

ArchiveSocial er førende inden for software til registre og arkiver i den offentlige sektor, som sikrer lovmæssig beskyttelse og overholdelse af lovgivning om offentlige dokumenter samt reducerer omkostninger i forbindelse med styring af anmodninger om aktindsigt. Ved hjælp af ArchiveSocial kan tusindvis af innovative offentlige og retshåndhævende myndigheder samt uddannelsesinstitutioner kommunikere åbent og transparent online. Find flere oplysninger på ArchiveSocial.com.

Følg pressemeddelelser fra Monsido

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.