Moneybanker

MONEYBANKER expanderar till Sverige

Del

En av Nordens största banktjänster vidgar nu sina vyer och expanderar till Sverige. MONEYBANKER är perfekt för dig som vill låna pengar snabbt!

Vi är marknadens ledande förmedlare av snabblån i Norden. Har du någon gång befunnit dig i en situation där pengarna inte riktigt räcker till?  

Via vår hemsida kan du nu på ett väldigt snabbt och smidigt sätt stabilisera din ekonomi. Oavsett vad du behöver låna pengar till, så ser MONEYBANKER att hitta rätt långivare för dig!

När du lånar pengar snabbt via en långivare du hittat hos oss, har du ett svar inom 24 timmar och all kommunikation sker online. Det gäller ansökning, underskrift och godkännande av lånet. 

Detta kan med enkelhet skötas via en dator, surfplatta eller din smartphone. 

MONEYBANKERs marknadsledande sökfunktion hjälper dig att låna pengar snabbt, samtidigt som du får stöd i att hitta det bästa och billigaste lånet, skräddarsytt till dina förutsättningar. 

MONEYBANKER har hjälpt över 51.000 kunder att låna pengar snabbt. Vi samarbetar med de främsta aktörerna i Norden, så när du hittar ett företag att låna hos kan du känna dig säker. 

Vi hjälper dig att hitta de bästa villkoren hos de mest pålitliga långivarna när du vill låna pengar snabbt. 

Våra krav är höga på de långivare vi samarbetar med. Vi kräver inte bara att de ska betala ut pengar snabbt, deras hemsida ska också vara användarvänlig och villkoren lättförståeliga. Dessutom ser vi till att alla våra samarbetspartners under inga omständigheter säljer vidare dina personuppgifter till tredje part. 

Att söka är enkelt: du fyller i dina personliga uppgifter som ålder, årliga eller månatliga inkomster samt hur mycket du vill låna. Du får sedan en lista på vilka långivare som passar bäst för dig, enligt dina kriterier, när du behöver låna pengar snabbt. 

Hos MONEYBANKER går det snabbare att låna pengar än hos banken. Det är dessutom mycket smidigare. En annan fördel är att du också får tillgång till en större marknad som innehåller flera långivare. 

Vår motiverade kundtjänst ser till att du får svar på dina frågor inom 24 timmar. Notera dock att vi inte svarar på detaljerade frågor kring belåning. Men vi svarar mer än gärna på frågor om vår webbplats, vårt sociala engagemang eller våra tjänster. 

Har du andra frågor är det bättre att du vänder dig till den långivare som vi har parat ihop dig med utifrån dina kriterier. 

Bankbranschen har genomgått stora förändringar de senaste åren, vilket har förbättrat villkoren avsevärt för låntagare. Konkurrensen har hårdnat och de olika bankerna tävlar mot varandra för att värva just dig som kund. 

Men det finns andra anledningar till varför du ska välja just MONEYBANKER när du vill låna pengar snabbt. 

Vi jobbar utifrån ett helhetsperspektiv och tar ett stort socialt ansvar. Varje år donerar vi stora summor till välgörande ändamål, med särskilt fokus på miljöarbete. 

Under åren har vi stöttat stora organisationer som Världsnaturfonden (WWF) och UNICEF. 

När du lånar pengar snabbt via oss hjälper du inte bara din egen ekonomi, du hjälper även oss att hjälpa andra. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Kontakter

Information om Moneybanker

Moneybanker
Moneybanker
Teglvænget 97
7400 Herning

https://moneybanker.dk/

MONEYBANKER er din online sammenligningstjeneste, som laver undersøgende journalistik til gavn for mediehuse og den almene borger. Vores formål er at analysere forskellige problemstillinger, som giver den brede befolkning en indsigt i hverdagens finansielle problematikker.

Følg pressemeddelelser fra Moneybanker

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Moneybanker

Kom godt fra start med din træning med rabatkoder på proteinpulver og kosttilskud24.3.2021 19:52:02 CET | Blog

Når du træner og vil opbygge muskler og få en sundere krop er motion ét vigtigt element for at opnå dette. Et andet vigtigt element er din kost, som skal passe til din ambition og til din form for træning. Som supplement til den normale kost er proteinpulver godt hvis du vil opbygge muskelmasse med din træning. Hvis du generelt gerne vil leve sundere så er kosttilskud også et godt supplement til din normale kost. Både proteinpulver og kosttilskud kan være omkosteligt, særligt hvis du har brug for større mængder. Heldigvis kan du finde rabatkoder på både proteinpulver og kosttilskud, så du kan købe det nødvendige supplement uden at ødelægge dit budget. Inde på rabatkoder MyProtein finder du en lang række forskellige rabatkoder, som er aktive og klar til brug. Det er simpelt at anvende ved dine køb, og du kan finde både generelle rabatter og produkt specifikke rabatkoder. Simpelt at anvende rabatkoder Når du går ind på hjemmesiden finder du en lang række rabatkoder. Nogle af dem vil være

Disse ting ønsker danske børn sig allermest i julegave i 20201.12.2020 13:53:43 CET | Blog

2020 – et meget specielt år på mange punkter – er ved at lakke mod ende. Det har været et år, hvor vi har brugt meget tid med vores familie, og hvor vi har opholdt os meget i vores eget hjem. Mange forældre har oplevet, hvor svært det kan være at holde børnene underholdt, når det ene arrangement efter det andet bliver aflyst. Heldigvis er det snart jul, og det er som bekendt hjerternes og børnenes højtid. Vil du også glæde dine børn, så kan du drage nytte af at vide, hvad danske børn ønsker sig allermest til jul i år. Er det mon et legekøkken, nye musikinstrumenter eller den eftertragtede PS5? Elverbørn vil gøre os meget klogere i artiklen. #1 El løbehjulet er et sikkert hit blandt de større børn Leder du efter den perfekte julegave til et større barn, så vil et el løbehjul være et glimrende bud. De børnevenlige el løbehjul kan bruges af børn fra 8-års alderen og opefter. Er barnet derfor 8 år eller ældre, så kan du gøre hans eller hendes juleaften meget bedre ved at vælge denne gaveid

Gå 2021 i møde med styr på økonomien1.12.2020 06:00:00 CET | Blog

Nu sker det snart… 2020 er ved at være ovre og bliver snart erstattet af 2021. Det er noget, som mange mennesker ser frem til, idet 2020 har været et hårdt og turbulent år på mange parametre. Du kan allerede nu begynde at sætte dig nogle mål for det kommende år. Et mål kan f.eks. være at få styr på økonomien. Vil du gerne have styr på din privatøkonomi, inden vi går ind i 2021, så læs med her. #1 Få lagt et nyt og opdateret 2021-budget Uanset hvor meget du føler, at du har styr på din økonomi, så vil du kunne gøre dig selv en stor tjeneste ved at lægge et budget. Et godt råd er at lægge et nyt og opdateret budget hvert år, så du sikrer dig, at budgettet stemmer overens med dine faktiske indtægter og udgifter. Der kan ske meget i løbet af et kalenderår, og derfor er det også vigtigt, at du holder budgettet up-to-date. Vil du gerne frigøre flere penge til rejser og sommerhusture med familien, så er det måske i 2021, at du skal skrue ned for udgifterne til underholdningstjenester, mobilab

Fodbolden lider økonomisk29.4.2020 21:33:41 CEST | Blog

Coronapandemien udfordrer alle aspekter af verdens gøren og laden og året 2020 vil for altid blive husket for blandt andet hjemmekarantæne, håndhygiejne og hjemmeskoling. Inden for sportens verden er det meste også lukket ned, hvor kun e-sport synes at køre videre i et format, hvor spillerne sidder hver for sig og afvikler kampene. I Europa har særligt fodbold fået fokus af alle sportsgrene, hvilket formentlig skyldes de enorme økonomiske summer, der hver sæson cirkulerer. De manglende indtægter fra afvikling af kampe har skabt uforudsigelige konsekvenser i mange europæiske klubber med tilværelse i de allerstørste ligaer. Der er eksempler på støttepakker fra de nationale forbund, men eftersom ingen ved, hvornår der igen kan lukkes op for tilskuere, kan den økonomiske hjælp hurtigt blive anvendt på at lukke huller, der ligeså hurtigt trænger til at blive fyldt op igen. Den engelske ligaforening EFL annoncerede midt i marts en økonomisk håndsrækning til de tre bedste engelske rækker unde

Få en ny hjemmeside til den bedste pris22.4.2020 10:56:21 CEST | Blog

Hvis man har en virksomhed, er det svært at komme udenom at skulle have en hjemmeside. Hjemmesiden er nemlig et vigtigt værktøj til at gøre det lettere for kunder at lære din virksomhed bedre at kende. Den kan desuden bruges til at tiltrække nye kunder og kan på mange måder fungere som reklame for virksomheden og de services eller produkter, den tilbyder. Det er derfor også vigtigt, at hjemmesiden er lavet godt, da en dårlig hjemmeside kan være endnu værre end slet ingen hjemmeside. Heldigvis er det muligt at få en flot og indbydende hjemmeside til en rigtig god pris!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum