MoneyArcher.com

MoneyArcher øger fokusset i Sverige og Tyskland

Del

MoneyArcher har i del år hjulpet mange danskere og Nordmænd med at sammenligne lån. Nu er det blevet tid til øget fokus på vores nabolande.

MoneyArcher.com har siden 2013 givet et overblik over lånemuligheder til først og fremmest danskerne. Nu er det dog blevet tid til at øge det internationale fokus. 

"Jeg glæder mig enormt meget til at hjælpe rigtig mange svenskere, med at skabe overblik, når de vil ud og låne penge" udtaler Karl, som står i spidsen for den svenske ekspantion. 

Sverige er et større land end Danmark, og dette giver selvfølgelig mere konkurrence, men det betyder også at der er mere potentiale, og et større marked for MoneyArcher, når der skal hjælpes med at låna pengar snabbt eller det bästa sms lån skal findes. 

Det samme gælder i endnu højere grad Tyskland, hvor konkurrencen er massiv. Dette får dog ikke Rolf som står bag MoneyArcher til at ryste på hånden. "Jeg tænker at det bliver utroligt spændende at se hvad vi kan opnå på et stort marked som Tyskland" siger han, og tilføjer at Tyskland efter planen får ekstra fokus fra starten af det nye år. 

Går alt efter planen så bliver der også udvidet yderligere med Spanien i løbet af 2019. "Vi vælger dog at tage et skridt af gangen, og se hvor det fører os hen" fortæller Rolf, som ikke udelukker at de selv skal ud og låne penge for at øge tempoet væsentligt.

Nøgleord

Links

Information om MoneyArcher.com

MoneyArcher.com
MoneyArcher.com
Borupvang 2b
2750 Ballerup

https://moneyarcher.com/dk/

MoneyArcher.com er en international sammenligningstjeneste med base i København. 

Følg pressemeddelelser fra MoneyArcher.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MoneyArcher.com