Molslinjen A/S

Molslinjen: Fokus på usynlige handicap

Del

Når en af Molslinjens otte millioner færgegæster fra midt i december skal sejle med rederiets færger bliver det muligt at bære Solsikken, symbolet på usynlige handicap. Molslinjen tilslutter sig nemlig den række af virksomheder, der er en del af Solsikkeprogrammet med fokus på usynlige handicap.

Molslinjen tilslutter sig Solsikkeprogrammet og sætter fokus på tilgængelighed for passagerer med usynlige handicap.
Molslinjen tilslutter sig Solsikkeprogrammet og sætter fokus på tilgængelighed for passagerer med usynlige handicap.

Fra den 15. december 2022 kan Molslinjens færgegæster i hele landet sejle og bære Solsikken, der gør det nemmere for både gæster og medarbejdere at se, at der kan være behov for ekstra tid, tålmodighed eller hjælp.

Molslinjen tilslutter sig Solsikkeprogrammet, og sætter fokus på tilgængelighed for passagerer med usynlige handicap. Det betyder blandt andet, at alle rederiets medarbejdere trænes, så de ved, hvad et usynligt handicap er, hvad Solsikken betyder og hvordan man bedst møder en person, der har valgt at gøre det usynlige handicap synligt med Solsikken. Det skal gøre det nemmere for personer med udfordringer som øjet ikke kan se, og samtidig gøre det tydeligt for både medarbejdere og færgegæster, at der kan være behov for noget ekstra.

”Molslinjens færger er flydende broer, der forbinder Danmark, og som i mange tilfælde sikrer forbindelsen mellem øerne. Bevægelsesfrihed er et nøgleord hos os, og derfor er det også meget vigtigt for os, at vi kan byde alle velkommen på en tryg måde ombord på Molslinjens færger”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Solsikkesnoren kan bæres ombord på færgen og i havnene, og kan give alle med et skjult handicap, mulighed for at gøre det synligt, når der er behov for det.

”Der er mange elementer, der skal tages højde for, når man rejser med kollektiv transport som Molslinjen. Ved at uddanne og træne rederiets medarbejdere sikrer vi ikke kun, at de hurtigt kan spotte en person med et skjult handicap, men vi håber og tror også på, at det kommer til at give en tryghed for alle”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Molslinjen vil igangsætte en kampagne med information til alle færgegæster, så de kan bidrage til en mere tryg færgerejse for alle.

Solsikkesnoren bliver tilgængelig i Molslinjens havne i Aarhus og Rønne og kan afhentes gratis.

Kontakter

Billeder

Molslinjen tilslutter sig Solsikkeprogrammet og sætter fokus på tilgængelighed for passagerer med usynlige handicap.
Molslinjen tilslutter sig Solsikkeprogrammet og sætter fokus på tilgængelighed for passagerer med usynlige handicap.
Download

Information om Molslinjen A/S

Molslinjen A/S
Molslinjen A/S
Færgevej 7A
8000 Aarhus C

https://www.molslinjen.dk/

Om Molslinjen:

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Med en flåde på 15 skibe driver selskabet i alt ni ruter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen og Samsølinjen. Tilsammen har færgerne mere end otte millioner gæster årligt. Ruterne Aarhus – Odden, Ebeltoft – Odden og Rønne – Ystad betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier. I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Randers, Aalborg, Holstebro, Herning, Silkeborg og Rønne samt en række andre jyske byer.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1000 medarbejdere. Mere info: www.molslinjen.dk

CSR: Molslinjen Commitment / Molslinjen Code of Conduct for Business Relationships.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum