Aabenraa Kommune

Møllemærsk lukkes mellem Slotsgade/Skibbroen og efterfølgende nedlukkes krydset Skibbroen/Møllemærsk delvis

Del

Jorton A/S udfører frem til søndag 8. august en omisolering af tunnelen, der fører åen under vejen, for at levetidsforlænge konstruktionen. Trafikanter må påregne længere køretid, mens cyklister og fodgængere kan færdes på det sydlige fortov.

Trafikanter vil ved nedlukningen af Møllemærsk fra uge 20-31 blive ledt syd om anlægsarbejdet. Trafikanter, der skal mod øst, vil blive ledt ned ad Dronning Margrethes Vej, hvor der i T-krydset vil blive ledt til venstre ad Tøndervej og hen til krydset ved Kystvej, hvor de ledes til venstre. På samme måde skal trafikanter, der skal mod vest, blive ledt videre ned af Kystvej, hvor der i krydset ved Tøndervej vil blive ledt til højre, hvorefter der vil blive ledt til højre ved T-krydset ved Dronning Margrethes Vej.

Ved den delvise nedlukning af krydset Skibbroen/Møllemærsk vil det være muligt at passere igennem krydset i den nord/syd gående retning. Ved tilkørsel til havneområdet følges skiltningen til den nordlige indkørsel til området. Da arbejdet i området er omfattende, må det påregnes, at entreprenør også arbejder i weekenden.

Det forventes, at arbejdet vil stå på i 12 uger. Der bliver opsat skilte, som guider trafikanter på rette vej til omkørslen. Arbejdet udføres for Aabenraa Kommune af entreprenør Jorton A/S.

Kontakter

Entrepriseleder Jorton A/S, Jacob Mølgaard Holm Axelsen, tlf.: 41 37 30 75; e-mail: jax@jorton.dk

Ingeniør Driftsenheden i Aabenraa Kommune, Jakob Scholdan, tlf.: 23 11 81 96; e-mail: jaks@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Billeder

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum