Business Wire

MODULEX

Del

Modulex A/S med hovedkontor i Billund afsluttede 2021 med et økonomisk godt resultat på trods af endnu et udfordrende pandemiår.

Modulex A/S er globalt markedsledende inden for visuel kommunikation med 30 salgsenheder og flere produktionsfaciliteter rundt omkring i verden. Modulex A/S leverer wayfinding og arkitektoniske skilteløsninger samt multi-site brandimplementering og er den førende producent af systemskilte på verdensplan.

Koncernen sluttede 2021 med et EBITDA resultat på 17 mio. kr.

Mens koncernen som helhed leverede et flot resultat, er flere salgsenheder som fx Modulex Hospitality, der primært leverer skilteløsninger til internationale hotelkæder og ferieresorts, fortsat alvorligt påvirket af den globale pandemi og er først begyndt at se tegn på opsving i år. På trods af at det mange steder stadig er vanskeligt fysisk at besøge projekter og kunder, holdt de lokale kontorer verden over fast. Globalt set har Modulex Gruppen haft det bedste år i koncernens historie og har i løbet af året leveret og implementeret nogle meget store virksomhedsrebrands i både USA og Vesteuropa.

”Set i lyset af det pres, vi oplever på leveringstider og råmaterialer som aluminium, er vores resultat meget flot," siger Ketil M. Staalesen, administrerende direktør og hovedaktionær i Modulex Gruppen. "Vores produktionsteam udnyttede partnerskaber etableret gennem mange års samarbejde til at sikre, at vi kunne imødekomme vores kunders krav. Vores forretningsudviklingsstrategi fokuserede på at fremme miljøvenlige produkter som Etronit og Greenbond™, som er mindre påvirket af leveringsmæssige udfordringer."

Modulex Gruppen vil i 2022 fokusere på design-build-strategien, globale kunder, mere miljøvenlige produkter og lanceringen af ​​den cloud-baserede projektstyringssoftware e-Modulex. Modulex har allerede indgået nye.

"2022 bliver stadig en udfordring," siger Staalesen. “Men vores solide forretningsstrategi og vores ledelsesteams evne til at kæmpe gennem de seneste to år inspirerer mig. Jeg kunne ikke være mere stolt af dem, og jeg forventer, at vi overgår vores forventninger i år."

www.modulex.com

Om Modulex Gruppen:

Modulex Gruppen, som blev grundlagt i 1963 af LEGO-koncernen og som siden 2009 har været ejet af ledelsen samt andre eksterne investorer, er global markedsleder inden for visuel kommunikation og brandimplementering. Med rod i dansk designekscellence og et modulært skiltekoncept har Modulex udviklet sin platform yderligere med design, wayfinding, brugerdefinerede løsninger og brandimplementeringer. Fabrikken i Billund, som er ISO 9001-certificeret, lancerede i 2019 en mere miljøvenlig produktlinje. Modulex Billund blev tildelt Green Network-diplomet for niende år i træk. Modulex Gruppen har fem fabrikker globalt. Koncernen er repræsenteret i over 300 byer på tværs af 45 lande, hvilket giver Modulex Gruppen den nødvendige rækkevidde og evne til at leve op til sit løfte om global vision, lokal rækkevidde og én virksomhed.

Link:

ClickThru

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com