Klara Kristin Music

Model Klara Kristin udgiver fransk debutalbum d. 18. september 2020

Del

Klara Kristin synger gamle franske perler af bl.a. Serge Gainsbourg, Brigitte Bardot, Jeanne Moreau og Francois Hardy. Albummet ”Lullaby & Drum machine” er en hyldest til fransk kultur og Nouvelle Vague og vil få ethvert frankofilt hjerte til at smelte.

”Lullaby & Drum machine” begynder sin rejse med rolige akustiske sange, hvorefter det krydres med retro trommemaskiner og groovy up-beat rytmer, der vil få enhver musikelsker til at vippe med foden. Albummet er produceret i samarbejde med Jonathan Bremer fra den kendte jazzduo Bremer/McCoy og den unge jazzguitarist Johannes Wamberg. Dernæst medvirker også et udvalg af Danmarks bedste jazzmusikere, bl.a. Oilly Wallace og Zier Romme.

Klara Kristin har førhen gjort sig bemærket i Louis Vuitton catwalks og som skuespiller i Gaspar Noé’s kontroversielle film Love i 2015.

Nu udgiver Klara Kristin albummet ”Lullaby & Drum machine” spækket med franske sange fra Nouvelle Vague, en periode der i særdeleshed har grebet Klara Kristin med dens jazzede rytmer og skønne melodier. Klara Kristin, der har haft sin gang i Paris gennem hele livet, formår ved hjælp sin bløde vokal og dygtige musikere, at nyfortolke og genskabe de franske klassikere på bedste og smukkeste vis.

”Lullaby & Drum machine” vil være tilgængeligt på alle digitale streaming tjenester fra d. 18. september 2020. Albummet bliver også trykt i 180gr. vinyl limited pink edition og kan købes i udvalgte vinyl butikker i København og på klarakristin.com

Lyttelinks

Face A: Lullaby link

https://promo.theorchard.com/MN8Oui2307YYBQbxAvL8

Face B: Drum machine

https://promo.theorchard.com/kTleVmllPRpjeXeC0hvm

Link til pressefotos: https://www.dropbox.com/sh/rv0x6ppdya0gum5/AAC-u00sg76SSohZOyFy7blYa?dl=0

Venligst krediter fotograferne.

Klara Kristin’s instagram:

https://www.instagram.com/klara___kristin/?hl=da

@klara___Kristin (tre gange underscore)

Kontakter

Kontakt information:
music@klarakristin.com
klarakristin.com

Information om Klara Kristin Music

Klara Kristin Music
Klara Kristin MusicFølg pressemeddelelser fra Klara Kristin Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.