Erhvervsministeriet

Model for Dansk Landbrugskapital endnu ikke på plads

Del

Regeringen arbejder på en model for etableringen af Dansk Landbrugskapital. Modellen er endnu ikke klar til at blive præsenteret. Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen pointerer dog, at den model, der er blevet omtalt i DR i dag, ikke bliver til noget.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen:

-Vækstfonden har arbejdet på modeller for Dansk Landbrugskapital. Det har bl.a. været overvejet at etablere produktion af svin i stor skala, men det har vist sig, at modellen er ikke tilstrækkelig attraktiv for pensionsselskaberne at investere i.

Erhvervs- og vækstministeren kan dog endnu ikke fortælle i detaljer om den nye model.

- Der bliver nu arbejdet på en model, der er målrettet effektive, men gældsplagede landmænd. Den regner jeg med at kunne præsentere senere på efteråret, siger erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen.

Yderligere information via pressechef Kim Bove, mail: kkb@evm.dk, tlf: 91 33 70 15. 

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum