Erhvervsministeriet

Model for Dansk Landbrugskapital endnu ikke på plads

Del

Regeringen arbejder på en model for etableringen af Dansk Landbrugskapital. Modellen er endnu ikke klar til at blive præsenteret. Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen pointerer dog, at den model, der er blevet omtalt i DR i dag, ikke bliver til noget.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen:

-Vækstfonden har arbejdet på modeller for Dansk Landbrugskapital. Det har bl.a. været overvejet at etablere produktion af svin i stor skala, men det har vist sig, at modellen er ikke tilstrækkelig attraktiv for pensionsselskaberne at investere i.

Erhvervs- og vækstministeren kan dog endnu ikke fortælle i detaljer om den nye model.

- Der bliver nu arbejdet på en model, der er målrettet effektive, men gældsplagede landmænd. Den regner jeg med at kunne præsentere senere på efteråret, siger erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen.

Yderligere information via pressechef Kim Bove, mail: kkb@evm.dk, tlf: 91 33 70 15. 

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Regeringen sender lovforslag om udvidelse af de to testcentre for store vindmøller i Høvsøre og Østerild i høring11.12.2017 15:31pressemeddelelse

I dag sendes udkast til lovforslag om at udvide de to nationale testcentre for store vindmøller ved Høvsøre og Østerild i høring. Med lovudkastet udvides centrene med i alt fire nye testpladser. Dermed fremtidssikres den teknologiske udvikling, idet der gives mulighed for, at møllerne kan øges i højden. Centrene vil i fremtiden kunne rumme 16 testpladser, hvor det vil være muligt at teste avanceret teknologi og nye vindmølletyper.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum