MØDE KLOKKEN 17 EN FORTÆLLING om sex og magt i film og medieverdenen

Del

Udkommer den 27 oktober.

NY BOG  AF LINDA WENDEL  

Forfatteren og filminstruktøren Linda Wendel er aktuel med en skrap fortælling, der kredser om sex og magt i film og medieverdenen. Vær med på rejsen når Eva, en ung filminstruktør, prøver at få sit første filmprojekt realiseret.

Handling

Eva er 29 år gammel, uddannet filminstruktør og bor sammen med Alexander, en succesfuld filmfotograf. En dag bliver Eva og Alexander interviewet til en avis og det giver Eva mulighed for at blive opdaget og få et job i filmbranchen.

Fakta:
Møde klokken 17
Forfatter: Linda Wendel
Sideantal: 290
udkommer: 27 oktober 2017
Forlag: Babyfilm Library
www.lindawendel.dk og www.babyfilm.dk


Forfatteren Linda Wendel:
Jeg blev inspireret og sat i gang af omtalen af Jimmi Savile skandalen i BBC. Som kastede lys over ikke kun det misbrug af mennesker, der havde fundet sted, men også over den massive fortielse der gjorde sig gældende, ikke mindst på grundlag af "kändis-faktoren" og det hierakiske element den plaskede rundt i.

 Jeg har interviewet  kvinder i helt forskellige brancher. Kvinder, som alle har været udsat for sexovergreb. Når  jeg har valgt  at henlægge handlingen til filmscenen er det fordi det er omgivelser jeg selv kender.

For mig handler det om mennesker, det handler om  roller, det handler om magt . Det handler om det sociale og psykologiske rum vi færdes i og skaber med hinanden.

Offeret og magten er flettet sammen i et  spil, et spil, som især er ubehageligt for offeret.

Når jeg har skrevet en sådan historie i fiktionsform, er det fordi det handler om mennesker, og  jeg synes at den slags situationer  skal behandles på en dybtgående måde. Her byder fiktionen sig til som en god mulighed.

Seksuelle overgreb er en alvorlig sag, som også i videre forstand handler om, hvorledes vi skal omgås hinanden i et civiliseret samfund.

Det er altid en fristelse at udnytte sin magt i hierakiet til at  ydmyge og træde på dem, der er under dig, for selv at føle sig ovenpå.
Sexovergreb er en ydmygelse. Og ydmygelsen er selve grundsubstansen i forholdet  Herre/ slave mentalitet.

Der må ikke skrives citater fra uddraget af Møde klokken 17 uden forudgående aftale med babyfilm og Linda Wendel.

Anmeldereksemplar kan fås ved forespørgsel hos Babyfilm.

PRESSE:
Babyfilm Library:
tlf. 23460509
mail@babyfilm.dk
www.babyfilm.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Babyfilm ApS

Babyfilm ApS
Øster Farimagsgade 32
2100 København Ø

http://www.babyfilm.dk

Babyfilm Library er et E-bogsforlag der udgiver bøger om film. Fagbøger, filmmanuskripter  og skønlitterære tekster.

Følg pressemeddelelser fra Babyfilm ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Babyfilm ApS