Udenrigsministeriet

Møde i Det Udenrigspolitiske Nævn

Del

Det Udenrigspolitiske Nævn holder møde fredag den 21. september 2018 kl. 10.00.

Fra regeringen deltager udenrigsministeren. Følgende emner er på dagsordenen:

  1. Syrien/Irak
  2. Iran
  3. Indsats mod disinformation og påvirkningskampagner
  4. Internationale Operationer
  5. Besvarelse af UPN alm. del - spørgsmål 2: Hvad kan ministeren oplyse om USA's planer om at investere i lufthavnsinfrastruktur i Grønland?

Derudover vil Nævnet blandt andet få lejlighed til at spørge ind til udenrigsministerens seneste rejser og bilaterale drøftelser mv.

Information om Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 Købehavn K

33 92 00 00http://um.dk/

Følg pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Nyt samarbejde mellem Danmark og World Economic Forum: Verden har brug for lederskab for at drive overgangen til en cirkulær økonomi20.10.2018 13:02pressemeddelelse

Klimaændringer, mangel på drikkevand, stigende affaldsmængder og knaphed på naturressourcer er nogle af de største udfordringer i bestræbelserne på at opfylde FN’s verdensmål. Verden skal omstilles til en cirkulær økonomi, hvor vi forbruger mindre, sparer på ressourcerne, genbruger produkter og genanvender affald i produktionen. I takt med den ambition præsenterede Regeringen i september en Strategi for Cirkulær Økonomi med en række konkrete forslag til, hvad vi skal gøre i Danmark.