Statens Naturhistoriske Museum - Københavns Universitet

Mød forskerne og bliv klogere på verden

Del
Onsdag den 25. januar gælder det om at være klar, når forårets program for Vin & Videnskab sættes til salg kl. 18. Hvert år er de fleste af de syv foredrag udsolgt i løbet af kort tid - for de mest populære, få timer.

I forårets program for Vin & Videnskab kan du blandt andet blive klogere på hjernen, når Birgitte Rahbek Kornum, fortæller om sin forskning i søvn og søvnsygdomme, og stamcelleforsker Agnete Kirkeby fortæller om arbejdet med at få stamceller til at reparere hjernen.

Du kan også opleve en række forskere, der går tæt på alderdomsforskningen, eller fortæller om, hvordan man kan genskabevores kære som digitale avatarer.

Måske din interesse går mere i retningen af sidste nyt fra rumforskningen, spændende arkæologiske undersøgelser på havets bund, dansk ekspeditionshistorie, eller forskningsgennembruddet om arktisk DNA. Studiet er på Science's top-10-liste over årets største videnskabelige gennembrud og bliver præsenteret af Kurt Kjær.

Du kan også møde Danmarks seneste nobelpristager i kemi, og høre mere om tidligere danske nobelprismodtagere inden for FysikKemi og Fysiologi eller Medicin.

Arrangementerne bliver afholdt af Statens Naturhistoriske Museum og også i denne sæson er forventningen, at de fleste foredrag bliver udsolgt i løbet af få dage - eller timer!

- I en verden, hvor mængden af information kan virke overvældende, er det interessant at høre folk tale om noget, de virkelig har forstand på, og som de brænder for. Derfor bestræber vi os på at fokusere på emner, der giver spændende og vedkommende ny viden, præsenteret af forskerne selv, fortæller zoolog Mogens Trolle, som leder Vin & Videnskab på Statens Naturhistoriske Museum.

Forårets program for Vin & Videnskab sættes til salg onsdag den 25. januar kl. 18

Se hele forårets foredragsprogram på vinogvidenskab.dk

Kontakter

Billeder

Information om Statens Naturhistoriske Museum - Københavns Universitet

Statens Naturhistoriske Museum - Københavns Universitet
Statens Naturhistoriske Museum - Københavns Universitet
Øster Voldgade 5-7
1350 København K

35 32 22 22https://snm.ku.dk/

Statens Naturhistoriske Museum er nationalmuseum for naturhistorien i Danmark. Museet er smukt beliggende i hjørnet af Botanisk Have nær Nørreport Station.

Følg pressemeddelelser fra Statens Naturhistoriske Museum - Københavns Universitet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Statens Naturhistoriske Museum - Københavns Universitet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum