DIBS Payment Services A/S

Mød DIBS til E-handelsprisen 2016

Del

Skal du med til E-handelsprisen 2016? Så glæder vi os til at se dig!

Igen i år er det DIBS, der sætter gang i festen til E-handelsprisen 2016.

Udover at være guldsponsor - åbner vi kl. 22 - 01 op for DRINKS ON DIBS - Fri bar på DIBS' regning!

Som Nordens førende udbyder af betalingsløsninger præsenterer vi i år REN NORDIC POWER, når baren åbner. Vi kan allerede nu afsløre, at det bliver en guddommelig aften med torden og lynild - en aften som vil gå ned i historien.

Vi har mange gode ting klar til aftenens deltagere, og vi glæder os til at åbne baren op for en fantastisk aften.

Rygtet siger blandt andet, at Livets træ er blevet en smule vissent og har drysset sine blade ud over salen.. Hjælp os med at samle dem ind, så vi kan gøre guderne glade - og måske tage et smut over regnbuen senere.

Tilmeld dig E-handelsprisen 2016 her.

Billeder

Information om DIBS Payment Services A/S

DIBS Payment Services A/S
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1. tv.
2300 København S

70 20 30 77http://www.dibs.dk/

Om DIBS Payment Services

DIBS startede helt tilbage i 1998 og er i dag repræsenteret i 20 lande med over 15.000 kunder og over 1, 7 milliarder gennemførte betalinger. Med 18 års erfaring er vi de ledende eksperter inden for online betaling.

Vi er altid klar med de mest innovative løsninger -især på mobilen - og vi håndterer hver dag over en halv million online betalinger. Blandt vore kunder tæller nogle af de største virksomheder i e-handelsbranchen. På vores kontorer i hele Norden arbejder flere end 100 medarbejdere på at gøre online betaling endnu nemmere. Vi tilbyder alle populære betalingsmetoder, har den bedste lokale support og vi skræddersyr vores løsninger efter kundens behov.

Følg pressemeddelelser fra DIBS Payment Services A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DIBS Payment Services A/S

En »institution i dansk e-handel« fylder rundt: »Stort set alle danskere er i berøring med dem«25.7.2018 11:17pressemeddelelse

De kom 3 måneder før Google - og 7 år før Facebook. 20 år efter stiftelsen gør DIBS Payment Services status efter »en æra« på internettet, der ifølge ejerne Nets har taget betalingsvirksomheden på en startup-rejse fra pionér til en af de ledende kræfter på det danske marked. Men ifølge ledelsen er det langt fra slut: DIBS vil have hele Europa med.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum