Ministerbesøg i Hedensted

Del

Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen er mandag 13. juni på inspirationstur til blandt andet Hedensted, hvor han mødes med borgmester Kirsten Terkilsen.

Det vakte opsigt, da Hedensted Kommune i februar og marts tog initiativ til to utraditionelle jobmesser for at skaffe kontanthjælpsmodtagere i arbejde.

Også på Christiansborg gjorde udmeldingerne fra borgmester Kirsten Terkilsen indtryk, og derfor har beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen mandag 13. juni kl. 14.15 taget initiativ til et besøg i Hedensted.

På mødet, hvor også Henrik Alleslev, form. for Udvalget for Beskæftigelse, deltager, skal man blandt andet drøfte rekruttering og virksomhedsservice.

I Hedensted er der politisk skabt tæt sammenhæng mellem beskæftigelses- og erhvervspolitikken, hvilket for nylig er udmøntet i den såkaldte Krydsservice, der skal sikre virksomhederne en mere fleksibel service og hurtigere løsninger.

Også samarbejdet med de lokale virksomheder i Code of Care-netværket og betydningen af at have virksomhedscentre i lokalområderne, som det er tilfældet i Tørring og Glud, er på dagsordenen.

Mødet slutter cirka kl. 15.30, og på det tidspunkt er pressen velkommen til at få kommentarer fra både minister og borgmester.

Af hensyn til ministerens planlægning bedes man senest fredag 10. juni kl. 12. tilmelde sig pressemødet hos Peter Nørskov, kommunikationskonsulent, tlf.: 51718464, mail: peter.norskov@hedensted.dk

Kontakter

For mere information:

Kirsten Terkilsen, borgmester Hedensted Kommune

Tlf.: 24493820

Information om Hedensted Kommune

Hedensted Kommune
Hedensted Kommune
Niels Espes Vej 8
8722 Hedensted

79 75 50 00http://www.hedensted.dk/

Følg pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Camilla Pedersen til start ved DM i Triatlon 25. juni i Juelsminde21.3.2017 14:22pressemeddelelse

Den danske triatlet Camilla Pedersen har stået for et beundringsværdigt comeback efter en voldsom ulykke i 2013. Camilla går efter sejren, når hun til sommer stiller op ved DM i Triatlon i Juelsminde. Her skal hun og de øvrige triatleter svømme 1,9 km, cykle 90 km og løbe et halvmaraton. Camilla ved, hvad det vil sige at vinde. Hun har tidligere vundet flere EM og VM medaljer, samt som højdepunktet vundet en Ironman i 2015. ”Det er fantastisk, at Camilla Pedersen stiller til start i Juelsminde den 25. juni. Det er med til at give stævnet et stort løft, at Camilla er at finde på startlisten,” siger Anders Steffensen, triatlonkonsulent i Hedensted Kommune. DM afvikles i Juelsminde som det absolutte højdepunkt på 3 dages Triathlon Games. Fredag den 23. juni afvikles triatlon som en stafet for firmaer/hold, lørdag den 24. juni gennemføres triatlon som motionsarrangement for børn og voksne, og søndag er det så elitens tur til at dyste ved DM i Triatlon. Da triatlonsporten er blevet så popul

Med julebussen hjem til Hedenstederne20.12.2016 14:23pressemeddelelse

Tirsdag havde 74 unge med tilknytning til Hedensted Kommune løst billet til en af de to julebusser, som 23. december på langs og tværs af landet sørger for, at de kommer sikkert hjem til jul hos deres familier. De to julebusser kører fra henholdsvis København og Aalborg kl. 10.30 og 11.30 og gør undervejs stop i Odense og Aarhus med afgang kl. 13.10 og 13.20. Begge busser ruller ind foran Hedensted Rådhus kl. 14.30, hvor borgmester Kirsten Terkilsen står klar til at tage imod og ønske dem god jul. Det er typisk unge, som har forladt Hedensted Kommune for at studere i de store studiebyer, som benytter sig af den gratis juletransport på årets helt store hjemrejsedag. Det er andet år, at Hedensted Kommune indsætter julebusser og første gang, at også Aalborg har fundet vej til køreplanen. ”Jeg er utrolig glad for, at så mange unge tager imod vores juletilbud, som bringer dem både hurtigt og sikkert hjem til jul. Vi gør det her i håb om, at de unge, når de har færdiguddannet sig, igen får l