Minister hentede inspiration i Hedensted

Del

Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen (V) havde stor ros til samarbejdet mellem kommune og virksomheder

”Jeg har fået god inspiration til det videre arbejde i ministeriet, også når det gælder treparts-forhandlingerne”.

Sådan lød det fra beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen efter at han mandag havde haft et møde med borgmester Kirsten Terkilsen og Henrik Alleslev, form. For Udvalget for Beskæftigelse i Hedensted Kommune.

”Jeg er på jagt efter de gode eksempler, og her i Hedensted har man vist, hvordan man evner at skabe tæt kontakt mellem erhvervsliv og jobcentre. Og det ser man demonstreret med de flotte beskæftigelsestal i kommunen,” tilføjede Jørn Neergaard Larsen.

Det var ministeren selv, der havde taget initiativ til mandagens møde, hvor han fik en indføring i de mange tiltag, som kommunen har gennemført gennem det seneste års tid i forhold til foreksempel kontanthjælpsmodtagere og flygtninge.

Borgmester Kirsten Terkilsen glædede sig over besøget og skulderklappet fra ministeren.

”Det var en meget lydhør minister, og jeg håber virkelig, at vi med ideerne fra Hedensted kan være med til at hjælpe de danske virksomheder, der har store udfordringer med at skaffe kvalificeret arbejdskraft,” siger Kirsten Terkilsen.

”Ministeren var meget optaget af, hvordan det er lykkedes kommunen at skabe så lav en ledighed, som det er tilfældet. Og så var det positivt at møde en minister, som i den grad lagde vægt på resultaterne fremfor processerne. Det er jo først og fremmest resultaterne, der tæller,” tilføjer Henrik Alleslev.

Kontakter

For mere information:

Kirsten Terkilsen, borgmester Hedensted Kommune

Tlf.: 2449 3820

Henrik Alleslev, form. For Udvalget for Beskæftigelse

Tlf.: 3038 3234

Information om Hedensted Kommune

Hedensted Kommune
Hedensted Kommune
Niels Espes Vej 8
8722 Hedensted

79 75 50 00http://www.hedensted.dk/

Følg pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Camilla Pedersen til start ved DM i Triatlon 25. juni i Juelsminde21.3.2017 14:22pressemeddelelse

Den danske triatlet Camilla Pedersen har stået for et beundringsværdigt comeback efter en voldsom ulykke i 2013. Camilla går efter sejren, når hun til sommer stiller op ved DM i Triatlon i Juelsminde. Her skal hun og de øvrige triatleter svømme 1,9 km, cykle 90 km og løbe et halvmaraton. Camilla ved, hvad det vil sige at vinde. Hun har tidligere vundet flere EM og VM medaljer, samt som højdepunktet vundet en Ironman i 2015. ”Det er fantastisk, at Camilla Pedersen stiller til start i Juelsminde den 25. juni. Det er med til at give stævnet et stort løft, at Camilla er at finde på startlisten,” siger Anders Steffensen, triatlonkonsulent i Hedensted Kommune. DM afvikles i Juelsminde som det absolutte højdepunkt på 3 dages Triathlon Games. Fredag den 23. juni afvikles triatlon som en stafet for firmaer/hold, lørdag den 24. juni gennemføres triatlon som motionsarrangement for børn og voksne, og søndag er det så elitens tur til at dyste ved DM i Triatlon. Da triatlonsporten er blevet så popul

Med julebussen hjem til Hedenstederne20.12.2016 14:23pressemeddelelse

Tirsdag havde 74 unge med tilknytning til Hedensted Kommune løst billet til en af de to julebusser, som 23. december på langs og tværs af landet sørger for, at de kommer sikkert hjem til jul hos deres familier. De to julebusser kører fra henholdsvis København og Aalborg kl. 10.30 og 11.30 og gør undervejs stop i Odense og Aarhus med afgang kl. 13.10 og 13.20. Begge busser ruller ind foran Hedensted Rådhus kl. 14.30, hvor borgmester Kirsten Terkilsen står klar til at tage imod og ønske dem god jul. Det er typisk unge, som har forladt Hedensted Kommune for at studere i de store studiebyer, som benytter sig af den gratis juletransport på årets helt store hjemrejsedag. Det er andet år, at Hedensted Kommune indsætter julebusser og første gang, at også Aalborg har fundet vej til køreplanen. ”Jeg er utrolig glad for, at så mange unge tager imod vores juletilbud, som bringer dem både hurtigt og sikkert hjem til jul. Vi gør det her i håb om, at de unge, når de har færdiguddannet sig, igen får l