Danske Spil A/S

Mindre end én ud af 20 tror på Randers-succes i Tyrkiet

Del

Der er langt mere tiltro til, at FC København slår deres tyrkiske modstander ud.

Med 1-1 i den første kamp i Danmark kunne man godt fristes til at give Randers en rimelig god chance for at slå Galatasaray ud og ryge videre til Europa League.

Men den hopper Oddset-spillerne ikke på.

- Ud af alle de væddemål, der er lavet på udfaldet af kampen mellem Galatasaray og Randers, er der kun fire procent, der har spillet på en sejr til Randers, fortæller Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil.

Danske Spil giver pengene 5,5 gange igen for en Randers-sejr i ordinær spilletid i Tyrkiet og vurderer, at chancen for det er cirka 17 procent.

Galatasaray er – ifølge Danske Spil – favorit til at gå videre til Europa League-gruppespillet med odds 1,29 og procentfordelingen 70-30 i tyrkernes favør. Det giver pengene 3,25 gange igen, hvis Randers overrasker og indløser en billet til Europa League.

FC København på vej i Conference League
I torsdagens anden europæiske fodboldkamp med dansk deltagelse forholder det sig stort set omvendt, når man ser på favoritværdigheden.

Efter en 2-1 i den første kamp mod Sivasspor i Tyrkiet er FC København storfavorit til at slå det tyrkiske hold ud og ryge videre til gruppespillet i Conference League.

Danske Spil giver odds 1,38 for en dansk sejr i Parken og vurderer chancen for, at det sker, til at være 70-30 i hjemmeholdets favør.

- 95 procent af alle indskud på udfaldet af kampen er sat på en sejr til FC København, og der er også rigtig mange, der har spillet på, at de vinder med mere end et mål, fortæller Mathias Reimer Larsen.

Oddset på en samlet sejr til FC København ligger på beskedne 1,03, mens det giver pengene 9 gange igen, hvis Sivasspor går videre.

FC København-Sivasspor starter kl. 19, mens Galatasaray-Randers FC bliver fløjtet i gang en time senere.

For yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
-Mathias Reimer Larsen, oddssætter i Danske Spil, mail: marl@danskespil.dk, tlf: 31443038

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum