Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Mindehøjtidelighed den 5. juli kl. 20.00 for ofrene ved skyderiet i Field’s

Del

På vegne af Københavns Kommunes Borgerrepræsentation inviterer overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S) til mindehøjtidelighed for ofrene ved skyderiet i Field’s den 3. juli 2022.

Til mindehøjtideligheden vil statsminister Mette Frederiksen (S) og overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S) holde tale.

Der vil være musik ved koret Ungklang, og Andreas Odbjerg vil afslutningsvis spille et nummer.

Vi samles for at vise vores medfølelse med ofrene for søndagens skyderi i Field’s, deres pårørende og alle andre, som er berørt af den tragiske situation. Kom og vis din støtte.

Tid: Tirsdag d. 5. juli 2022 kl. 20:00

Sted: Ørestads Boulevard udenfor Field’s (Ørestads Boulevard 88)

Læs om arrangementet på facebook her. 

Kontakter

For yderligere oplysninger om arrangementet kontakt Økonomiforvaltningens pressetelefon på 21 25 15 24.

Kontakt til overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S) kontakt pressechef Thomas Søie Hansen 20 52 97 86.

Information om Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Rådhus
1599 København V

33 66 33 66https://www.kk.dk

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Officiel hyldest af Jonas Vingegaard fra balkonen på Københavns Rådhus onsdag23.7.2022 17:48:35 CEST | Pressemeddelelse

Jonas Vingegaard fra Glyngøre har helt fænomenalt bragt sig i vinderposition i Tour de France og cyklet sig ind i danskernes hjerter. Kom og vær med til den officielle hyldest på onsdag den 27. juli fra kl. 12.00 når han kører i åben bil gennem byen fra Københavns Lufthavn. Jonas Vingegaard forventes at ankomme til rådhuset kl. 13.00 og træde ud på balkonen mod Rådhuspladsen kl. 13.45.

Udtalelse fra Københavns overborgmester Sophie Hæstorp Andersen om tragedien i Fields4.7.2022 11:35:46 CEST | Pressemeddelelse

Søndag var en sorgens dag for København. Tre mennesker blev dræbt i Fields på Amager i København. En voksen midt i livet. To teenagere med hele livet foran sig. Kun med det til fælles, at de var helt tilfældige og uskyldige ofre. Yderligere fire personer er hårdt sårede. Mine tanker og dybeste medfølelse går til ofrene og deres pårørende. Rigtig mange københavnere og gæster i vores by er personligt berørte. De mange, som var til stede i Fields. Dem, som var på plads til den store popkoncert med Harry Styles, der skulle have fundet sted i Royal Arena lige ved siden af Fields. Dem skal vi passe ekstra meget på. Siden i går har flere borgmesterkolleger skrevet til mig med tanker og kondolence. Bl.a. fra Malmø, Helsingborg og Oslo. Også den danske regering og ministre udefra har sendt varme følelser og kondolencer til København. Jeg også talt med københavnere og flere har skrevet til mig. Med tragedien kommer også tanken: ”hvad nu hvis det var mine børn?” Ja, hvad nu hvis. Jeg er selv mor

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum