Danske Spil A/S

Millionregn i lørdagens Lotto trækning

Del

Intet mindre end fire danskere kan vågne op til en andeles glædelig første søndag i advent, nu som millionærer.

Førstepræmiepuljen på 6.000.000 kunne vindes, hvis man ramte de syv rigtige tal. Det gjorde ikke bare én, men to heldige Lotto spillere. Den ene vinder, der spillede med fra Vendsyssel, havde spillet 10 rækker lynlotto med joker via sit PLUS-abonnement. I den helt anden ende af landet, nemlig hos Spilhuset Herlev, spillede den anden vinder, der også satsede på 10 rækker lynlotto med joker. De to vindere skal dermed dele 1. præmiepuljen og kan hver især glæde sig til at se 3.000.000 rulle ind på kontoen. 

Som altid, blev der naturligvis også trukket lod om 2x1 millioner blandt alle spillede rækker. Den ene vinder af Millionærgarantien er PLUS-abbonent og spillede med fra Holsterbro, mens den anden havde købt sin vinderkupon hos Vikings Minimarked på Ærø.

Danske Spil ønsker de fire vindere et stort tillykke med de flotte gevinster. 

Vindertal: 

8, 17, 18, 28, 31, 32, 33

Tillægstal: 

2

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum