Danske Spil A/S

Millionerne regnede ned over Danmark i sidste uge

Del

Der var store danske milliongevinster i både Lotto, Joker og Eurojackpot ved trækningerne i sidste uge. (Men den helt store Eurojackpot-gevinst landede i Ungarn.)

Millionerne rullede for alvor i sidste uges lotterier hos Danske Spil. Det startede med lyn og torden ved tirsdagens trækning i Eurojackpot, hvor en heldig dansker på Midtsjælland vandt en andenpræmie på ikke mindre end 4.010.059 kroner – ganske heldigt, når man tager i betragtning, at den heldige vinder kun havde spillet seks rækker, hvoraf en af dem altså var guld værd.

Videre til lørdagens trækning i Lotto, hvor der for alvor kom penge på bordet: En kupon indløst hos Føtex i Sønderborg ramte alle syv rigtige vindertal, og dermed blev kuponens ejermand, eller -kvinde, med ét slag hele 16.000.000 kroner rigere.

Som om det ikke var nok, så blev der for første gang i 2022 også vundet en førstepræmie i Joker, hvilket formentlig har spredt en hel del glæde i Roskilde. Et sted i Domkirkebyen bor nemlig den heldige vinder af hele 49.496.882 kroner.

Og så skal det også lige med, at der – som sædvanlig – blev uddelt to gange 1.000.000 kroner via Millionærgarantien i Lotto. Den ene million går til en kupon købt i Brøndby, og den anden million går til en vinder i Nordsjælland, der har spillet med via sit PLUS abonnement.

Til gengæld var det ingen dansker, der endte med at løbe med førstepræmiepuljen i Eurojackpot, som efterhånden havde vokset sig dejligt fed: De 479 millioner kroner gik i stedet til en person i Ungarn, som ikke behøver bekymre sig om at få råd til sin gullasch de næste mange år.

Vindertal Lotto, 10. december

4, 5, 9, 12, 15, 17, 19

Tillægstal Lotto, 10. december

8

Jokertal, 10. december

2, 9, 0, 7, 9, 8, 8.

Vindertal, Eurojackpot, 6. december

8, 12, 37, 44, 47

Stjernetal, Eurojackpot, 6. december

7, 10

Vindertal, Eurojackpot, 9. december

6, 8, 13, 21, 32

Stjernetal, Eurojackpot, 9. december

3, 6

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden den blev indført - været mere end 200 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver uge.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum