Danske Spil A/S

Millioner til Vejen og Odense

Del

Søndag morgen kunne to nye danskere stå op som millionærer efter lørdagens Lotto trækning.

Der var ingen, der lørdag aften ramte alle de syv rigtige vindertal, og derfor stiger puljen nu til 10 millioner kroner, der spilles om næste lørdag. Her vil der være tale om Dobbelt Jackpot, nu hvor puljen ikke har været vundet i de seneste to uger.

Heldet ramte alligevel i det sydlige Danmark, hvor to spillere nu kan kalde sig millionærer. De var nemlig så heldige at vinde Millionærgarantien, hvor der hver uge trækkes lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

Den ene vinder er en PLUS-abonnent fra Vejen Kommune, mens den anden vinder, der også er PLUS-abonnent, er fra Odense. Begge vindere kan se frem til at få 1.000.000 skattefrie kroner ind på kontoen.

Danske Spil ønsker de nye Lotto millionærer et stort tillykke.

Denne uges vindertal:
3, 8, 11, 25, 26, 27, 28

Tillægstal:

14

Lotto:

-Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

-Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

-Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr. 

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum