Danske Spil A/S

Millioner til Varde og Kalundborg

Del

Lørdagens førstepræmie i Lotto gik ikke i denne omgang, men Danske Spil kan alligevel sende millioner mod to heldige danskere.

Når der hver lørdag trækkes vindertal i Lotto, trækkes der samtidig lod blandt alle spillede rækker til Millionærgarantien.​

​Således kåres der hver uge to vindere af 1.000.000 skattefrie kroner, hvor heldet ikke afhænger af, hvor mange rigtige tal man har. Man kan nemlig vinde selv med 0 rigtige.

En nordvestsjællænder følte sig ekstra heldig, og valgte at slutte indkøbsturen i Spar i Høng af med en Lotto kupon, og det viste sig at være en god idé, for kuponen udløste nemlig den ene milliongevinst.

Den anden vinder af Millionærgarantien skal findes i den anden ende af landet. I Varde sad nemlig en heldig PLUS-abonnent, som kan kalde sig vinderen af lørdagens anden milliongevinst.

Der var ingen, der ramte de rigtige tal i weekendens Lotto, og derfor stiger puljen nu til hele 10 millioner kroner. 

Vindertal:

9, 13, 16, 23, 30, 31, 33

Tillægstal:

35

Lotto:

-Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

-Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

-Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum