Danske Spil A/S

Millioner til Sønderjylland

Share

Der var ingen vindere af førstepræmiepuljen i lørdagens Lotto, og puljen stiger derfor til 15 millioner kr.

Danskerne skal dog selvfølgelig ikke snydes for to millionærer, for vanen tro, blev der trukket lod om 2x1 million kroner i Millionærgarantien, hvor du kan vinde en million, selv med 0 rigtige tal. Den ene heldige vinder, der spillede med fra Haderslev, havde satset på 15 rækker gennem danskespil.dk, og vi skal blot 26 kilometer syd på for at finde den anden vinder. Hos 7-Eleven på tankstationen Shell i Aabenraa følte en anden sønderjyde sig nemlig heldig, og købte derfor en kupon. Det viste sig at være fornuftigt, for udover millionen, var der nemlig også en række med fire rigtige på kuponen. Dermed kan sønderjyden altså se frem til at få 1.000.050 kr. ind på kontoen. 

Det var sønderjydernes aften i lørdags, og det må siges at være på tide. Det er nemlig første gang i år, at vi sender milliongevinster afsted mod Sønderjylland.

Danske Spil ønsker vinderne stort tillykke.

Vindertal:

12, 13, 14, 22, 29, 30, 31

Tillægstal:

11

Images

About Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Subscribe to releases from Danske Spil A/S

Subscribe to all the latest releases from Danske Spil A/S by registering your e-mail address below. You can unsubscribe at any time.

Latest releases from Danske Spil A/S

In our pressroom you can read all our latest releases, find our press contacts, images, documents and other relevant information about us.

Visit our pressroom