Danske Spil A/S

Millioner til Rudersdal og Holbæk

Del

Lørdag aften kunne Danske Spil kåre to nye millionærer i Lotto.

Der var desværre ingen, der ramte de syv magiske tal ved lørdagens Lotto trækning, og puljen stiger nu til 13 millioner kroner, som der spilles om næste lørdag.

Dermed skulle man tro, at danskernes held for weekenden var sluppet op. Men sådan skulle det selvfølgelig ikke være.

For selvom førstepræmiepuljen ikke blev vundet, skulle der selvfølgelig også findes to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver lørdag bliver trukket lod om 2x1 million kroner om alle spillede rækker i Lotto.

Den ene heldige vinder kroner kommer fra Holbæk Kommune og havde købt 10 enkeltrækker gennem sit PLUS-abonnement. Den anden heldige vinder satsede også på 10 rækker, dog med en ekstra indsats i form af Joker, og spillede også med sit PLUS-abonnement.

Begge sjællændere kan se frem til at få en million kroner sat ind på kontoen, og skatten skal de ikke bekymre sig om, for den har Danske Spil allerede betalt.

Vindertal:

1, 4, 9, 15, 18, 25, 29

Tillægstal:

2

Lotto:

-Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

-Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

-Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum