Danske Spil A/S

Millioner til Roskilde, Randers og Faaborg-Midtfyn Kommune

Del

Roskilde Festival er godt nok aflyst, men der er alligevel noget at glæde sig over i den tidligere hovedstad. En heldig spiller vandt lørdag aften 6.000.000 kroner i Lotto. Men også Randers og Faaborg-Midtfyn har fået nye millionærvindere.

På en kupon købt i Q8 på Københavnsvej i Roskilde gemte der sig 6.000.000 kroner til en heldig spiller lørdag aften. Den nybagte millionær havde spillet 10 rækker Lynlotto med Joker, hvilket altså endte med at give pote.

Spilleren, der nu kan se frem til en lidt tungere bankkonto end normalt, skriver sig i samme ombæring ind som Lotto vinder nummer 36 fra Roskilde.

Det er i øvrigt anden gang i år, at Roskilde kan kalde sig heldig by. I tredje uge af 2020 blev en anden roskildenser ligeledes Lotto millionær – også med 6.000.000 skattefri kroner i gevinst.

Også Randers Kommune og Faaborg-Midtfyn Kommune har fået sig to nye millionærvindere efter lørdagens trækning. Det skete, da de vandt på Millionærgarantien fra Lotto, hvor du bliver millionær, selvom du har 0 rigtige.

Vinderen fra Randers har købt sin kupon i Meny på Jernbanegade. Det er den 2. vinder i Randers Kommune i år og 43. vinder siden 1989.

Det er desuden anden uge i træk, at en randrusianer vinder en milliongevinst i Lotto. I sidste uge snuppede en meget heldig vinder hovedpræmien på 15 millioner kroner.

Den nybagte millionær fra Faaborg-Midtfyn Kommune har købt sin kupon i Spar på Gråbjergvej. Siden årets start er tre spillere fra Fyn blevet millionærer, og weekendens vinder bliver derfor den fjerde i rækken.

Det kan være, at de to vindere af Millionærgarantien slet ikke ved, at de har vundet i lotteriet. Danske Spil opfordrer derfor til, at man får tjekket sin kupon hos forhandleren eller selv scanner sin kupon i appen. For selv om man ikke har syv rigtige på kuponen, kan der som bekendt stadig være gevinst.

I det hele taget har det været en meget heldig weekend for de danske lotterispillere. I Eurojackpottrækningen i fredags vandt tre heldige danskere 3. præmien på 828.492 kroner.

Danske Spil ønsker vinderne stort tillykke.

Vindertal i Lotto:
3, 4, 10, 15, 16, 28, 31

Tillægstal:
19

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum