Danske Spil A/S

Millioner til Odense og Skælskør

Del

Lørdagens Lotto trækning bød ikke på nogen vinder af 1. præmiepuljen på, og derfor stiger næste uges pulje til 10 millioner kroner.

For to spillere var weekendens trækning dog alligevel ikke helt forgæves. Som altid skulle der også findes vindere af Danske Spils Millionærgaranti, hvor der hver uge trækkes der lod om 2x1 million på alle spillede rækker, og du kan derfor blive millionær, selvom du har 0 rigtige.

Den ene heldige vinder kommer fra Odense, og havde spillet med sit PLUS-abonnement, og bliver dermed årets syvende millionær fra Fyn. Lidt længere mod sydøst valgte en heldig sydsjællænder at afslutte indkøbsturen i SuperBrugsen i Skælskør og det var ikke en hel dum beslutning, for netop den kupon blev udtrukket som den anden vinder. Dermed kan begge se frem til at få 1.000.000 skattefri kroner at forsøde tilværelsen med.

Danske Spil ønsker stort tillykke med gevinsterne.

Vindertal:

16, 17, 20, 23, 27, 30, 31

Tillægstal:

10

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum