Danske Spil A/S

Millioner til Fredericia og Fredensborg

Del

Der var ingen, der ramte de helt rigtige syv tal ved lørdagens Lotto trækning, og dermed går puljen videre endnu engang. Næste lørdag kan der dermed spilles om hele 25 millioner kroner.

Udover, at begge byer begynder med 'fred', har Fredericia og Fredensborg nu også det tilfælles, at de hver har fået sig en nyudklækket millionær. Selvom der ikke var en vinder af førstepræmiepuljen ved lørdagens trækning, skal der naturligvis stadig findes to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver uge trækkes lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker. Begge vindere havde spillet med via danskespil.dk, og de kan dermed se frem til at få 1.000.000 kr. ind på kontoen. Skatten behøver de ikke at tænke på, for det har Danske Spil allerede betalt. 

Det er tredje gang i år, at Danske Spil har kunnet kåre en ny millionær i sønderjylland. Til gengæld er det første gang i år, at vi kan sende en million afsted til nordsjælland.

Danske Spil ønsker begge vindere stort tillykke. 

Vindertal: 

12, 15, 16, 18, 29, 32, 33

Tillægstal: 

36

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum