WalletForm

Millennials i gæld på grund af sociale medier?

Del

Da sociale medier spiller en vigtig rolle i millennials liv, har WalletForm for nylig lavet en undersøgelse og undersøgt, hvor hyppig eksponering af sociale medieplatforme fører millennials ind i gæld. Undersøgelsesresultaterne viser, at i gennemsnit 40 procent af millennials har tendens til at overstige budgettet for at holde trit med trends.

Da unge menenskers sociale medie feeds konstant bliver oversvømmet med billeder af fancy fester, musik begivenheder, rejser, elektronik, tøj, smykker og biler, forsøger de konstant at efterligne den fancy livsstil, der fører til at bruge flere penge end de tjener. Dette resulterer i at låne penge til at betale for ting, de ikke har råd til.

Da overforbrug på luksusvarer udgør en trussel i millennials mulighed for at opnå økonomisk sikkerhed i deres fremtid har WalletForm lavet en undersøgelse, der undersøgte denne situation.

Ønsket om ikke at blive efterladt

Årsagen bag den stigende gæld kan forklares på en simpel måde. Mange millennials forsøger konstant at efterligne deres venner livsstil, og det bliver en vane, der koster mange penge. Sådanne udgifter skyldes ofte FOMO eller den såkaldte frygt for at gå glip af noget.

Det er derfor, at mange unge føler sig utilpasse med at sige nej til deres jævnaldrende om at lave aktiviteter, de ikke har råd til, og på den måde ender med at bruge flere penge, end de har.

social-medie

Sociale mediers indflydelse

57% af millennials siger, at det, de ser på de sociale medier, faktisk har den største indflydelse på, hvad der får dem til at bruge for mange penge.

Da folk bruger op til ni timer om dagen på sociale medier, gør det det uundgåeligt at blive konstant udsat for billeder, der viser, hvor vidunderligt deres venner eller influencers lever, sammenlignet med deres eget liv.

Læs mere om social mediers påvirkning og hvordan man undgår det på WalletForm.

Nøgleord

Billeder

Information om WalletForm

WalletForm
WalletForm
Vester Voldgade 94
1552 København V

https://walletform.com/da/

Følg pressemeddelelser fra WalletForm

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra WalletForm