WalletForm

Millennials i gæld på grund af sociale medier?

Del

Da sociale medier spiller en vigtig rolle i millennials liv, har WalletForm for nylig lavet en undersøgelse og undersøgt, hvor hyppig eksponering af sociale medieplatforme fører millennials ind i gæld. Undersøgelsesresultaterne viser, at i gennemsnit 40 procent af millennials har tendens til at overstige budgettet for at holde trit med trends.

Da unge menenskers sociale medie feeds konstant bliver oversvømmet med billeder af fancy fester, musik begivenheder, rejser, elektronik, tøj, smykker og biler, forsøger de konstant at efterligne den fancy livsstil, der fører til at bruge flere penge end de tjener. Dette resulterer i at låne penge til at betale for ting, de ikke har råd til.

Da overforbrug på luksusvarer udgør en trussel i millennials mulighed for at opnå økonomisk sikkerhed i deres fremtid har WalletForm lavet en undersøgelse, der undersøgte denne situation.

Ønsket om ikke at blive efterladt

Årsagen bag den stigende gæld kan forklares på en simpel måde. Mange millennials forsøger konstant at efterligne deres venner livsstil, og det bliver en vane, der koster mange penge. Sådanne udgifter skyldes ofte FOMO eller den såkaldte frygt for at gå glip af noget.

Det er derfor, at mange unge føler sig utilpasse med at sige nej til deres jævnaldrende om at lave aktiviteter, de ikke har råd til, og på den måde ender med at bruge flere penge, end de har.

social-medie

 

Sociale mediers indflydelse

I forhold til, hvad unge ser på sociale medier, spiller FOMO ikke den ledende rolle. 57% af millennials siger, at det, de ser på de sociale medier, faktisk har den største indflydelse på, hvad der får dem til at bruge for mange penge.

Mere end 88% af millennials mener, at sociale medier skaber et miljø, hvor de konstant sammenligner deres egne liv med deres venners og jævnaldrendes rigdom og livsstil.

Da folk bruger op til ni timer om dagen på sociale medier, gør det det uundgåeligt at blive konstant udsat for billeder, der viser, hvor vidunderligt deres venner eller influencers lever, sammenlignet med deres eget liv.

Det er ikke kun sociale mediers skyld

Søgen efter den perfekte livsstil er ikke kun at skubbe mange sociale mediebrugere i gæld, det forårsager også mange kulturelle problemer i samfundet.

Sociale medier er også seriøst skabt problemer i folks hoveder. Ud af alle sociale medie platforme, er Instagram den værste sociale medie app for brugere med hensyn til mental sundhed. En undersøgelse med 1.500 personer i alderen 14-24 identificerede, at unge sandsynligvis ville forbinde Instagram med deres negative psykologiske velvære, der kombinerer følelser som angst og utilstrækkelighed.

Læs mere om social mediers påvirkning og hvordan man undgår det på WalletForm.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om WalletForm

WalletForm
WalletForm
Vester Voldgade 94
1552 København V

https://walletform.com/da/

Følg pressemeddelelser fra WalletForm

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra WalletForm

God form og sund på budget 201918.4.2019 08:00:00 CESTPressemeddelelse

At være i form og sund er et af folks hovedprioriteter. På årsbasis bruges hundredvis af millioner euro på fitness medlemskort, der aldrig bruges. WalletForm har for nylig lavet en undersøgelse og undersøgt hvordan folk kan spare penge på dyre fitness medlemskaber og personlige trænere og stadig komme i form. Undersøgelsesresultaterne viser, at hvis du har den rette tilgang til det, kan du faktisk komme i form uden at bruge nogle penge.

Kvinder tjener i gennemsnit 22 procent mindre end mænd11.4.2019 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Da økonomisk ligestilling mellem mænd og kvinder er et konstant debatteret emne, har WalletForm for nylig foretaget en undersøgelse, der undersøger mænd og kvinders økonomiske lighed og ulighed i de danske kommuner, baseret på en undersøgelse, der tidligere blev udført af Mikonomi.dk. Undersøgelsesresultaterne viser, at en kvinde i Danmark i gennemsnit tjener næsten 22 procent mindre end den gennemsnitlige mand.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum