Ishøj Kommune

Mike Tramp er på turné og giver koncert i Ishøj

Del

Kulturium Musikteater i Ishøj danner rammen om en god kulturoplevelse, en fed fest, en masse god musik – alt sammen fredag den 30. september, hvor Mike Tramp fyrer den af med sit band fra kl. 20

I februar udkom singlen ’Min by’. På de sociale medier var ordene store, og den blev kaldt både ’Stenbrogospel’ og ’Gadedrengesang’. Efterfølgende kom albummet ’ For første gang’, hvor Mike Tramp synger på dansk. Han er nu på landevejen og turnerer med både sange fra dette seneste album og andre gode gamle numre.

Mike Tramp synger om barndommen på Vesterbro med en enlig mor i en fjerdesals lejlighed med koldt vand, og så er der også sange om den rodløshed og fornemmelse af ikke at høre til, som stadig sidder i kroppen efter mere end 45 år som professionel musiker, hvoraf størstedelen har været i udlandet.

Har du nu fået lyst til at opleve denne koncert, så køb en billet for 195 kr. på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg.

Kontakter

Kulturium – Musikteater og Biograf: Telefon 61 93 64 30

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum