Danske Spil A/S

Midtjyde vandt millionen: ”Sikke en glædelig overraskelse”

Del

Ganske tilfældigt fandt den heldige vinder ud af, at hun var indehaver af én af de to kuponer, som udløste Millionærgarantien. Den glædelige nyhed delte hun straks på sms med sin mand, som knapt troede sine egne øjne.

Den glade vinder, som netop er gået på efterløn, troede blot hun skulle sin vanlige tur til købmanden. Men sådan gik det altså ikke helt. Med hele fire halvkrøllede kuponer, som havde hobet sig op i skuffen derhjemme, gik den nu nyudklækkede millionær målrettet mod kiosken. Det til trods for, at vores heldige vinder altså havde tjekket tallene hjemmefra, og derfor allerede vidste, at hun ikke havde ramt plet på vindertallene.

”For god ordens skyld gik jeg nu alligevel forbi købmanden og bad ham tjekke mine fire kuponer igennem. Og det viste sig jo at være meget heldigt,” fortæller kvinden grinende og fortsætter:

”Fordi så sagde han til mig: ”Der er altså lidt mere på den ene kupon her, end hvad vi må udbetale.” Jeg blev selvfølgelig meget overrasket. Og da han så fortalte mig, at der var tale om en gevinst på mere end 5.000 kroner, så måtte jeg jo straks hjem og se”.

Kvinden skyndte sig hjem og sad mutters alene i køkkenet, da hun fandt ud af, at hun var den heldige vinder af Millionærgarantien og således var blevet hele 1.000.000 kr. rigere.

”Sikke en glædelig overraskelse, tænkte jeg bare. Og så skyndte jeg mig at tage et billede og sende det til min mand, som var på arbejde,” fortæller vinderen, som har valgt at være anonym.

Og der gik ikke længe før manden reagerede: ”Passer det?” skrev han. Og til det kunne vores glade vinder roligt svare ja. Men hun afslører dog, at hendes mand alligevel lige måtte se det med egne øjne, da han efter arbejdsdagen landede i deres hjem nær Limfjorden.

Pengene skal give sikkerhed og sjove oplevelser
Den glade vinder har sammen med sin mand som det første købt en ny bil for noget af den store præmiesum.

”Vi havde allerede talt om, at vi skulle have en ny bil, og da det her så skete, så tænkte vi, at nu skal det være. Og det skal være lige den bil, vi helst vil have. Og sådan blev det så,” fortæller den midtjyske kvinde begejstret.

Foruden den nyerhvervede bil, er en stor del af pengene gået til pensionen. Men der er dog også et par rejser i sigte for det nyudklækkede millionærpar.

”Der skal jo også være noget til sjov,” slutter den heldige vinder i et stort grin.


Om Millionærgarantien
Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden den blev indført - været mere end 200 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver uge.

Om Lotto
Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker. Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum