Region Hovedstaden

Midlertidig praksisklinik på Frederiksberg Hospital åbner den 29. oktober 2018

Del

På grund af mangel på praktiserende læger på Frederiksberg og i København åbner regionen en midlertidig praksisklinik på Frederiksberg Hospital den 29. oktober.

Mandag den 29. oktober åbner en midlertidig praksisklinik på Frederiksberg Hospital. Flere praktiserende læger er gået på pension og har lukket deres klinikker. Samtidigt flytter flere borgere til Frederiksberg og i København i øjeblikket, og derfor er der for få praktiserende læger.

Den 1. oktober åbnede en tilsvarende praksisklinik på Amager Hospital. Klinikkerne på Amager og Frederiksberg Hospitaler kommer efter planen til at være åbne i et år, indtil der er fundet en mere langsigtet løsning. Det er Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, som driver og bemander praksisklinikken på Frederiksberg. Tilbuddet skal drives i overensstemmelse med god almenmedicinsk praksis og lægerne er uddannet i almen medicin.

Om praksisklinikken på Frederiksberg Hospital:

Praksisklinikken på Frederiksberg Hospital, Skadestuevej 4, 2000 Frederiksberg og forventes i første omgang at kunne betjene 1.600 borgere.

Klinikken tager imod patienter med forudgående aftale om konsultation.

Flere oplysninger om klinikken fremgår af klinikkens hjemmeside: https://www.regionh.dk/praksisklinikfrederiksberghospital

For yderligere info:

  • Pressevagten i Region Hovedstaden, tlf.: 70209588

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum