Guldborgsund Kommune

Middelaldermarked i Nysted modtager bevilling

Del

Igen i år kan lokale og besøgende opleve Middelalderen på nærmeste hold, når Middelaldermarkedet i Nysted vender tilbage til august med underholdning for hele familien. Arrangementet modtager midler fra Turismepuljen ved Guldborgsund Kommune.

Foto: Nysted Middelaldermarked
Foto: Nysted Middelaldermarked

I mere end 10 år har borgere i alle aldre kunnet opleve Middelalderen i Nysted, og til sommer er ingen undtagelse. Årets marked, som Foreningen Nysted Middelaldermarked arrangerer, finder sted 5.-7. august i de historiske rammer omkring Gl Torv ved kirken i Nysted. De besøgende kan blandt andet se frem til dage fyldt med musik, gøgl, børneteater, ridderturneringer og udklædte middelalderfolk.

Middelaldermarkedet er for både lokale og besøgende, og i år arbejdes der på at tiltrække endnu flere turister, hvilket udvalgsformanden for Landdistrikter, Kultur og Fritid, Ole K. Larsen, glæder sig over:

”Det er fantastisk, når så mange ildsjæle går sammen om at stable arrangementer som disse på benene. Foreningen Nysted Middelaldermarked har et ønske om at udvikle markedet og tiltrække endnu flere turister til Nysted, og det tror vi bestemt også kan lade sig gøre med det potentiale, der er i arrangementet.”

Foreningen Nysted Middelaldermarked afvikler de festlige dage i samarbejde med menighedsrådet og det lokale erhvervs- og foreningsliv.

Kontakter

Billeder

Foto: Nysted Middelaldermarked
Foto: Nysted Middelaldermarked
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum