Næstved Bibliotek og Borgerservice

Middagsmusik med Nana Jacobi og Rasmus Hedeboe

Del

God musik og ligestilling mellem kønnene er i fokus denne lørdag, den 29. februar kl. 12, hvor vores "husmusiker", Rasmus Hedeboe, spiller sammen med sanger og debattør Nana Jacobi.

"Middagsmusik" er en spændende og behagelig blanding af interview og koncert, hvor man som publikum får et indblik i kunstnerens musikalske liv og karriere.

"Lokale" Rasmus Hedeboe akkompagnerer på guitar og står for præsentation og interview af kunstnerne. Denne gang har han inviteret sanger, musiker, debattør og feminist Nana Jacobi på scenen til sammenspil og snak. Nana Jacobi er blandt andet aktuel med den smukke single: "Sneblind". 

Koncerten afholdes i forbindelse med at vi har fokus på FN's Verdensmåls delmål ”Ligestilling mellem kønnene” og Nana Jacobi har om nogen øje for vigtigheden af ligestilling indenfor musikkens verden, som er meget domineret af mænd.  

HUN SOLO

Nana Jacobi er netop nu på vej med sit fjerde album, som er det første hun udgiver på dansk. Det udgives på det ”kønsbalancerede" pladeselskab HUN SOLO RECORDS, som er en udløber af koncertkonceptet: HUN SOLO, som hun er medstifter af og har optrådt til mange gange. Blandt andet afholdes endnu en stor HUN SOLO koncert på Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts på Hotel Cecil i København. I 2018 og 2019 optrådte fx svenske Jenny Wilson, Pernille Rosendahl, Selina Gin fra Nelson Can, Drew og Ellis May til denne begivenhed. 

Derudover har Nana Jacobi, sammen med Isam B fra Outlandish, været med til at skrive den meget omdiskuterede sang ”Ramadan i København”, som har skabt meget debat og blandt andet fik sin tekst trykt på forsiden af Politiken.

Vi er fra bibliotekets side glade for at kunne byde velkommen til den frem for alt meget dygtige sangerinde og sangskriver Nana Jacobi, og vi glæder os sammenspil og snak med Rasmus Hedeboe i en skøn musikalsk time på biblioteket.

Arrangementet er gratis - bare mød op!

Tid og sted
Lørdag den 29. februar kl. 12-13
Næstved Bibliotek

Pris og tilmelding
Gratis, ingen tilmelding 

Mere om Rasmus Hedeboe

Rasmus Hedeboe har i en årrække stået for bibliotekets middagsmusik - således også i dette efterår - og han er samtidig midt i en spændende musikalsk karriere. Han var blandt andet guitarist på Lars HUG's sidste turné og spiller sammen med Johnny Logan og mange andre. 

Mere om HUN SOLO

Med ambitionen om dels at afprøve det kunstneriske format ‘solokoncerten’ og dels at sætte spot på en bredspektret pallette af den nordiske kvindelige talentmasse, gik de to musikere Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi samt journalist og forfatter Anya Mathilde Poulsen sammen om at skabe HUN SOLO, som på nuværende tidspunkt har præsenteret omkring 80 forskellige kvindelige artister gennem de sidste 4 år, har spillet på landets største festivaler og spillesteder, har turneret i Pakistan og på Færøerne og har modtaget to awards.

Kontakter

Lars Ovesen, bibliotekar og kulturformidler, Næstved Bibliotek, larov@naestved.dk, 55884154

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55884000http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum