Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Michelle Birkballe i hyldest: Tager Rock Nalle med til Næstved

Del

To af landets absolut sejeste stemmer mødes, når Michelle Birkballe gentager succesen og endnu en gang inviterer Danmarks rock ’n’ roll konge Rock Nalle med på scenen i Næstved.

Lørdag den 4. september mødes de to musikere og Michelles band. Og det er to forskellige generationer der mødes, men musikalsk er rødderne solidt plantet det samme sted - nemlig i den sorte amerikanske musik – rock ’n’ roll, soul og blues. 

At 78-årige Nalle har levet et hårdt liv er ingen hemmelighed, men stemmen er på toppen og udtrykket er stærkere end nogensinde. Som Michelle siger -Dette er også en hyldest til Nalle - det har han sgu fortjent! Jeg har samlet et hold af musikere, der har spillet med ham gennem tiden og som virkelig mestrer lige præcis denne genre. Det bliver ikke bedre, så I kan godt glæde jer! Det er once in a lifetime.

Glæd dig til at opleve Michelle Birkballe og Rock Nalle i Næstved. Billetterne kan købes på Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor og hjemmeside.

Om Rock Nalle
Navn: Roland Lyhr Sørensen
Født 10. april 1943.
Begyndte sin karriere i slutningen af 1950’erne, og brød igennem i 1964 med I’ll Go Crazy. Hans andet gennembrud 1977 bød på en populær række fordanskninger af kendte blues og roots numre.
Oprindeligt uddannet tarmrenser.
Havde fintunet den engelske dialekt som dæksdreng på langfart til Australien.
Fortæller i sin biografi ”Et liv ad omveje” om en fejlslagen fedmeoperation der ledte ham til heroinmisbrug.
Efter flere omtumlede år på gaden i Odense og misbrugsbehandling udgav Rock Nalle comeback-albummet Never 2 Late i 1998.

Band:
Jakob Baumgartner: guitar
Josef Baumgartner: piano
Ulrik Bust: sax
Jakob Skytte: bas
Eddi Jarl: trommer

To view this video from www.youtube.com, please give your consent at the top of this page.

Kontakter

Billeder

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Gratis sommerkoncerter under åben himmel i Næstved29.6.2022 12:01:12 CEST | Pressemeddelelse

Der står varme, sommer og lækre, gratis koncerter på menuen, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter endnu en gang inviterer indenfor til Sommer på Grønnegade. Koncerterne spænder vidt over genrer, men fælles for dem er, at de alle sammen foregår under åben himmel på Lave Ridebane. De bookede navne er: Zar Paulo, Pauline, Godtfolket, The Courettes, Kansas City Stompers, Havblik, Aksglæde, Starlingville, Zididada og en operahyldest: Viva Puccini!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum