Kræftens Bekæmpelse

Michael Vad genvalgt som næstformand i Kræftens Bekæmpelse

Del

Adm. direktør Michael Vad, Hellerup, er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse blevet genvalgt som medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse og som næstformand.

Michael Vad har siddet i Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse siden 2011 og har været næstformand siden 2015.

Som hovedbestyrelsesmedlem og næstformand arbejder Michael Vad blandt andet for at sikre, at Kræftens Bekæmpelses mange forskellige tilbud om støtte og rådgivning når ud til endnu flere kræftpatienter og deres pårørende, blandt andet via endnu tættere involvering af lokalforeninger, frivillige og sundhedsvæsen.

Repræsentantskabet er Kræftens Bekæmpelses øverste myndighed, og valg til hovedbestyrelsen fandt sted ved repræsentantskabsmødet i Kolding 21. maj 2017.

Kontakter

Marianne Vestergaard
Kommunikation
Kræftens Bekæmpelse
Tlf. 2889 6055

Information om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 Kbh Ø

http://www.cancer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse: Nødvendigt med handleplan for tobaksforebyggelse14.3.2018 07:05pressemeddelelse

Regeringen har sammen med en lang række aktører sat et vigtigt og ambitiøst mål: Ingen børn og unge skal ryge i Danmark i 2030. Men nye tal viser, at det går den stik modsatte vej, for flere unge begynder at ryge. Uret tikker, og det kræver politisk handling her og nu at nå målet om røgfri generation i 2030. I dag diskuterer politikere og eksperter muligheder under Kræftpolitisk Forum 2018 på Christiansborg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum