DEAS

Michael Schrøder er ny CFO hos DEAS Group og får afgørende rolle i DEAS’ transformation

Del

Michael Schrøder er nyansat CFO hos DEAS Group og er indtrådt i koncernledelsen pr. 15. august 2022.

Michael skal bidrage til at styrke DEAS’ finansielle performance og bliver en central figur i koncernens transformation mod at blive et innovativt rådgivningshus med en bæredygtig dagsorden. En transformation, der begyndte sidste år med ansættelsen af ny Group CEO Rikke Lykke.

"Jeg har mødt en fantastisk positiv energi hos Rikke Lykke og DEAS-teamet, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle med på rejsen og bidrage til de mange spændende projekter og forandringer. Jeg har altid arbejdet for brancher og virksomheder, hvor jeg kan se mig selv i produktet. Og ejendomsbranchen er så meget mere, end det, vi er kendt for i dag. Jeg glæder mig til at være med til at udnytte det store potentiale, vi har for at gøre en positiv forskel,” siger Michael Schrøder.

Michael har senest været CFO i den danske fitnesskæde Fitness World og kommer med en stærk finansiel og kommerciel baggrund og erfaring inden for økonomi, finansiering, IT og forretningsudvikling.

Michael er uddannet cand.polit. og har bestredet en række forskellige ledende roller og opnået ledelsesmæssig erfaring med omstilling af virksomheder, herunder virksomheder ejet af Private Equity-fonde, og har også været involveret i opkøb og fusions-arbejde.

”Michael er det helt rette fit for os. Vi får en CFO med en solid finansiel baggrund kombineret med en omfattende forretningsforståelse. Han har en bred og utraditionel CFO-erfaring, som er vigtig for at nå vores ambitioner om nytænkning og dermed blive ejendomsbranchens bedste forvaltnings- og rådgivningshus med fokus på stakeholder management, innovation og social impact,” siger Rikke Lykke.

Michael er 47 år, er gift og har fire børn, og så er han nok en af de eneste på Frederiksberg, som ejer en campingvogn, som han og familien nyder at køre på ferie i. Næste år cykler Michael for sjette gang til Paris med Team Rynkeby.

Kort om DEAS Group

DEAS Group (DEAS Holding A/S) er en nordisk full-service samarbejdspartner, der dækker hele værdikæden inden for fast ejendom fra Fund Management til Property Management inden for alle markedssegmenter; kontor, boliger, retail og logistik.
Vi servicerer en bred vifte af internationale og lokale investorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark samt lejere under to separate brands: DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S, som begge er helejede selskaber i DEAS Group.

Vores dedikerede team af mere end 900 ejendomsspecialister har indsigt i de lokale markeder og leverer alle typer af ydelser inden for ejendomsforvaltning, herunder Fund Management, Investment Management, Asset Management, ejendomsadministration, udlejning, byggeteknisk rådgivning, Facility Management og offentlig-private partnerskaber.

Vi opererer fra kontorer i otte nordiske byer, og den samlede portefølje under forvaltning omfatter mere end 2.600 ejendomme i alle markedssegmenter med et samlet areal på over 11 mio. m2 (AuM over 34 mia. EUR) i Norden.
DEAS Group ejes af Montagu Private Equity, en førende europæisk kapitalfond.

www.deasgroup.com

Billeder

Information om DEAS

DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg, Danmark

+45 70 30 20 20http://www.deasgroup.com

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

Gør plads til naturen: Ny screeningsmetode fra DEAS sætter tal på biodiversiteten14.11.2022 13:22:40 CET | Pressemeddelelse

Biodiversitet handler om naturens mangfoldighed, og den er under pres. Der bliver mindre og mindre plads til naturen og den biologiske mangfoldighed i Danmark. Og her kan de mange udearealer omkring ejendomme være med til at gøre en forskel. Helle Hangaard og hendes team i DEAS’ afdeling for Sustainability arbejder på biodiversitetsprojekter sammen med en række af DEAS’ investorer. DEAS har som ejendomsforvalter et særligt ansvar, da udearealerne ved de mange bolig- og erhvervsejendomme, som DEAS har ansvaret for, giver mulighed for at gøre en afgørende forskel for biodiversiteten. ”Der er mange måder at arbejde bevidst med planter på og derved skabe merværdi på flere parametre. Vi har mulighed for at skabe nogle udearealer både ved boliger og erhvervsejendomme, som både er med til at øge biodiversiteten og højne oplevelsesværdien og den sociale bæredygtighed. Mange af beboerne ønsker fx mere fællesskab omkring dyrkningshaver og andre grønne elementer,” siger Helle Hangaard. Derudover

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum