Turbine Forlaget A/S

Michael Larsen stiller eksistentielle spørgsmål i sin nye thriller

Del

Med DEN DER FALDER udfordrer Michael Larsen endnu engang genrekonventionerne for krimi- og spændingsromaner. Han serverer mere end makabre mord og psykopatiske mordere og indbyder til refleksion over tilværelsens grundlæggende mysterium.

Foto: ©Maria Fonfara
Foto: ©Maria Fonfara

DEN DER FALDER er en intens tour de force, hvor både læsere og romanens hovedpersoner tvinges til refleksion: Kan vi stole på den virkelighed, vi ser for os? Vil vi acceptere urimelige usandsynligheder? Eller er der en forklaring på tingenes tilstand, vi blot ikke har fundet endnu?

Romanens hovedperson Julie Viver er ramt af søvnlammelser og hjemsøges i drømme af en mystisk kraft. Da hun søger hjælp, er det ved at koste hende livet. Hun stikker af fra den søvnklinik, hun er indlagt på, kun for at blive vidne til en grusom forbrydelse, der bestyrker hendes tro på, at nogen – eller noget – er efter hende. Hun søger hjælp hos den fallerede og dekadente forfatter Magnus Storm, og sammen må de flygte i al hast. De har fjorten dage til at finde ud af, hvad der foregår. Længere tid kan et menneske ikke klare sig uden søvn. Og Julie kan ikke længere sove. Hun tør ikke …

Det bliver en flugt fra ukendte forfølgere og samtidig en jagt på forklaringer, der skridt for skridt ryster Julie Viver og Magnus Storm i deres opfattelse af virkeligheden. Intet er åbenbart, som det giver sig ud for, og svaret på deres spørgsmål er tilsyneladende uløseligt forbundet med menneskehedens mest grundlæggende og store spørgsmål gennem tiderne.

Michael Larsen har med DEN DER FALDER komponeret et spektakulært plot, der sender sine læsere direkte ind i et univers, som kan minde om film som the Matrix eller Inception. Usandsynlige hændelser, der dog sker; et univers, hvor tid og rum kan bøjes, og en verden fuld af gåder.

Fakta om bogen:


Titel: Den der falder
Forfatter: Michael Larsen
Forlag: TURBINE
ISBN: 9788740621723
Sidetal: 376
Vejl. pris: 299,95 kr.
Udkommer d. 18. marts 2020

Kontakter

Billeder

Foto: ©Maria Fonfara
Foto: ©Maria Fonfara
Download
Bogens forside
Bogens forside
Download

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum