Aabenraa Kommune

Michael bliver Ravsted Børneunivers’ nye fællesleder

Del

52-årige Michael Holm er fra 1. august ny fællesleder i Ravsted Børneunivers.

Det bliver en erfaren fællesleder, Ravsted Børneunivers får efter sommerferien. For det er 52-årige Michael Holm, der kommer med cirka 20 års erfaring fra folkeskoleverden som både lærer og leder fra flere steder i Trekantsområdet, der sætter sig i spidsen for børnenes og de ansattes trygge hverdag.

- Inden jeg søgte stillingen, besøgte jeg skolen, hvor jeg fik mig en lang og god snak samt grundig rundvisning med nuværende fællesleder og et par af mine nye kolleger. Det overbeviste mig om, at her ville jeg gerne arbejde, siger Michael Holm, der har tre drenge på 13, 17 og 19 år og til dagligt bor både i Vejen og Vejle, og fortsætter:

- Jeg kommer til et velfungerende børneunivers, hvor jeg kommer med respekt for lokalsamfundets traditioner og kultur. Men jeg vil også se tingene med nye øjne, der kan udvikle mine nye kolleger, så de kan performe og blomstre, samtidig med at børnene er i fokus og får den rette læring med sig i rygsækken.

Aabenraa Kommunes skolechef, Rasmus Andreassen, ser frem til, at den nye fællesleder, starter 1. august.

- Michael har blik for, hvad det gode børneunivers er, og han har et fantastisk syn på børn og ansatte. Jeg har en god fornemmelse omkring, at han er den rette leder, og at man opleve en jordnær og autentisk person, siger skolechefen.

Kontakter

Skolechef ved Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Ny fællesleder Ravsted Børneunivers, Michael Holm, tlf.: 30 42 91 44; e-mail: holm.kjaer@hotmail.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Billeder

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum